خانوما من پدربزرگم ی ده روز دیگه میشه ۳ سال ک فوت کرده قبل فوتش با پسراش میوند نوبتی و سری اخرکه خونه عمو بود اون ۴تااززمین خوبشو کشید بالا ازوقتیم ک فوت شده این سرزمین دعوا دارن همینجوری مونده هیشکیم از پدربزرگم راضی نیس یعنی یکی رحمت کنه بهش نمیگه من چن سری ک خوابشو میبینم ک جایی تنهاس هیچی نیس بخوره دیشبم ک دوباره خوابشو دیدم خونه خودش همه فرشاش ورداشتن خونه سرد تک وتنها خوابیده
خدا رحمتش کنه یعنی بخاطر ارثومیراث ازش ناراضی هستن اونکه دستش ازاین دنیا کوتاهه کاری نمیتونه بکنه لااقل شما براش خیرات بکن یا لااقل فاتحه ای قرآنی بخون ثواب داره حتی توصیه شده برای همه ی اموات بخونید ثواب زیادی داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه میدونی همه ازش ناراضین همین عموم ک ارث کشید بالا فروخت داد پسراش کاراگاه خیاطی زدن اون وقت بابای ...
یعنی خودش عمدا بنامش کرده بازم بنظرم چون دستش از دنیا کوتاهه بهش رحم کنید شاید بخاطر همین خدا هم رزقو روزی شمارو هم زیاد کرد حتی میگن اگه میخوای دعا درحقت مستجاب بشه از پدرت بخواه برات دعا کنه اگه زنده نیست برو سرخاکش (بعد از دعا و خیرات ) ازش بخواه برات دعا کنن
نه از دلش نمیومد یدونه از زمیناش اینور اونور بشه جعل کردن ازش گرفتن
خوب پس بی تقصیر هم بوده براش قرآن بخون اگه میتونی خیرات بکن یا تو ثواب کارهای نیکت شریکش بکن ثواب داره من خودم مثلا قرآنی میخونم فاتحه ای میخونم ....میگم ثوابش از طرف تمام اموات مومنینو مومنات مخصوصا مادرم.... تقدیم به امام حسین و برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان اینجوری ثوابش به همشون میرسه و ثوابش بیشتر هم میشه و امید هست که خودم هم مورد عفو وبخشش خداوند قرار بگیرم