2777
2789
عنوان

تعبیر خواب مرده

58 بازدید | 9 پست

خانوما من پدربزرگم ی ده روز دیگه میشه ۳ سال ک فوت کرده قبل فوتش با پسراش میوند نوبتی و سری اخرکه خونه عمو بود اون ۴تااززمین خوبشو کشید بالا ازوقتیم ک فوت شده این سرزمین دعوا دارن همینجوری مونده هیشکیم از پدربزرگم راضی نیس یعنی یکی رحمت کنه بهش نمیگه من چن سری ک خوابشو میبینم ک جایی تنهاس هیچی نیس بخوره دیشبم ک دوباره خوابشو دیدم خونه خودش همه فرشاش ورداشتن خونه سرد تک وتنها خوابیده

خدا رحمتش کنه یعنی بخاطر ارثو‌میراث ازش ناراضی هستن اونکه دستش ازاین دنیا کوتاهه کاری نمیتونه بکنه لااقل شما براش خیرات بکن یا لااقل فاتحه ای قرآنی بخون ثواب داره حتی توصیه شده برای همه ی اموات بخونید ثواب زیادی داره 

خدا رحمتش کنه یعنی بخاطر ارثو‌میراث ازش ناراضی هستن اونکه دستش ازاین دنیا کوتاهه کاری نمیتونه بکنه ل ...

اخه میدونی همه ازش ناراضین همین عموم ک ارث کشید بالا فروخت داد پسراش کاراگاه خیاطی زدن اون وقت بابایی من مستاجر بخاطر همین هممون ازش ناراضیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی همه ازش ناراضین همین عموم ک ارث کشید بالا فروخت داد پسراش کاراگاه خیاطی زدن اون وقت بابای ...

یعنی خودش عمدا بنامش کرده بازم بنظرم چون دستش از دنیا کوتاهه بهش رحم کنید شاید بخاطر همین خدا هم رزقو روزی شمارو هم زیاد کرد حتی میگن اگه میخوای دعا درحقت مستجاب بشه از پدرت بخواه برات دعا کنه اگه زنده نیست برو سرخاکش (بعد از دعا و خیرات ) ازش بخواه برات دعا کنن 

یعنی خودش عمدا بنامش کرده بازم بنظرم چون دستش از دنیا کوتاهه بهش رحم کنید شاید بخاطر همین خدا هم رزق ...

نه از دلش نمیومد یدونه از زمیناش اینور اونور بشه جعل کردن ازش گرفتن

جعللل

خب پس گناه اون پیرمرد چیه؟

اون ی پیرمرد بدبخت بوده، چرا از اون ناراحتید،

دور از جونت هزار بار دور از پدرت اگه برادر تو در حق پدرت این کارو انجام بده آیا رواست پدرت فحش بخوره؟؟؟؟؟

نه از دلش نمیومد یدونه از زمیناش اینور اونور بشه جعل کردن ازش گرفتن

خوب پس بی تقصیر  هم بوده براش قرآن بخون اگه میتونی خیرات بکن یا تو ثواب کارهای نیکت شریکش بکن ثواب داره من خودم مثلا  قرآنی میخونم فاتحه ای میخونم ....میگم  ثوابش  از طرف تمام اموات مومنینو مومنات مخصوصا مادرم.... تقدیم به امام حسین و برای سلامتی و تعجیل در ظهور  امام زمان  اینجوری ثوابش به همشون میرسه و ثوابش بیشتر هم میشه و امید هست که خودم هم مورد عفو وبخشش خداوند قرار بگیرم 

خوب پس بی تقصیر هم بوده براش قرآن بخون اگه میتونی خیرات بکن یا تو ثواب کارهای نیکت شریکش بکن ثواب د ...

ممنون گلم ولی من خودمم دلم باهاش صاف نمیشه ک بگم چون اونو مقصر میدونم