2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ رو ۵ دقیقه بجوشون بزارکامل آبش بره بعد خوب دو طرفش روسرخ کن 

باپیاز نگینی ریز حردشده سرخ کن بهش رب  نمک و ادویه کاری زردچوبه و فلفل سیاه بزن بهش هویج و کرفس وفلفل دلمه وابجوش اضافه کن بعد که جوش اومد مرغ سرغ شده رو بزار داخل همین سس .آب باید روی مرغ روبگیره

دو ساعت بذار با پیاز و فلفل دلمه و زردچوبه نمک آب بریز بذار بپزه بعد دو ساعت توی تابه روغن بریز پیاز رو رنده کن تفت بده فلفل دلمه نگینی کن اضافه کن بعدش رب گوجه زردچوبه فلفل سیاه و نمک بزن تفت بده تکه های مرغ رو بنداز تابه تفت بده آب مرغ رو اضافه کن بیست دقیقه دیگه توی سس بپزه آخر سر نمکش رو اندازه کن زعفران دم کرده و آبلیمو بزن و تمام . هویج رو خلال کن توی ظرف دیگه بذار بیست دقیقه آبپز بشه بعدش آبکش کن توی روغن سرخ کن یه قاشق شکر بریز بعدم یه ذره آبلیمو . واسه هر نفر سه عدد آلو یا آلوچه خشک بپز سیب زمینی هم سرخ کن. برنج هم دم کن نوش جان☺️😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

عزیزم مرغ رو داخل همون قابلمه ای که می‌خوای خورشت داخلش درست کنی، یکم نمک و زردچوبه بمال بهش و دو طرفش رو سرخ کن کامل بعد مرغ ها رو در بیار پیاز رنده کن یا خیلی ریز خورد کن و سرخ کن و بهش فلفل دلمه و هویج اضافه کن و چند قاشق رب بریز و تفت بده که رب از خامی در بیاد

بعد آب جوش یا آب شیر بریز، نمک نزن اگه عصاره مرغ داری، عصاره بریز خوش طعم تر میکنه

مرغ ها رو هم آخر سر که آب خورشت کم شده بود اضافه کن

که خیلی له نشن و در آخر بچش اگه نمکش کم بود نمک بزن

خورشت مرغ میخوام سس دار باشه با برنج

من آشپزی خوبی دارم

مرغ رو سرخ کن دو طرفشو پیاز نگینی کن بریز روش تفت بده بگم بعد ی دونه چوب دارچین بنداز توش و ادویه و فلفل سیاه و نمک بریز توش دوباره یکم تفت بده اب بریز توش درشو بزار یه ربع ساعت بعدش چوب دارچین و دربیار. رب سرخ کن بریزش روی مرغ. 

من آشپزی خوبی دارممرغ رو سرخ کن دو طرفشو پیاز نگینی کن بریز روش تفت بده بگم بعد ی دونه چوب دارچین بن ...

الان مرغو نمک وزردچوبه وفلفل زدم گذاشتپ بمونه پیازا جداسرخ کنم بعدبریزم رو مرغ درحال سرخ

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز