عزیزم مرغ رو داخل همون قابلمه ای که میخوای خورشت داخلش درست کنی، یکم نمک و زردچوبه بمال بهش و دو طرفش رو سرخ کن کامل بعد مرغ ها رو در بیار پیاز رنده کن یا خیلی ریز خورد کن و سرخ کن و بهش فلفل دلمه و هویج اضافه کن و چند قاشق رب بریز و تفت بده که رب از خامی در بیاد
بعد آب جوش یا آب شیر بریز، نمک نزن اگه عصاره مرغ داری، عصاره بریز خوش طعم تر میکنه
مرغ ها رو هم آخر سر که آب خورشت کم شده بود اضافه کن
که خیلی له نشن و در آخر بچش اگه نمکش کم بود نمک بزن