2777
2789
عنوان

لطفا بیاین همه مرسی

61 بازدید | 5 پست

من قبلا چندسال پیش یک جایی خونده بودم که مردا احساس ندارن و عاطفی نیستن کی گفته این بخاطر فرهنگه ایرانه مثلا ببنید اصولا قدیم وقتی یک پسر بچه ایی می خورد زمین بهش می گفتن مرد که گریه نمی کنه بد اون پسر بچه دیگه یک چیزایی در وجودش داشت که مرد دیگه احساسش رو نگه و عاطفیشو نگه و اصولا پسرا ها در قدیم کار سنگین می کردن و خسته می شدن و احسا عاطفی و احساسی شون رو نمی گفتن بخاطر همین اصلا بالاترین پژهش گر دنیا اسمشو نمی گم درو بره هزار سال پیش می گه ما چیزی به نام زن ومرد نداریم این حیوانه که زن و مرد داره این حیوانه ماده و نر داره خب ما ها انسانیم و لطفا نظر بدین و مطلب علمی به هیچ عنوان از گوگل نخونین چون پژهش گرهای الان هیچ علمی ندارن حالا دلیلشو نمی گم مرسی و لطفا نظرتونو بگین و هرسال علمی داشتین در تایپیک بپرسین جوابتونو میدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم اینه که اون پژوهشگری که اسمشو نیاوردی ضر زده خودت فرق زن‌و‌مردو نبینی خودتم میگی هزارسال پیش یه ...

نه هیچ فرقی ندارن می خوای تو تایپیک بپرس همین جا تا جوابتو بدم الان پژهش گرا هیچین های بلد نیستن وقت تکنولوژیه یعنی گوشیو اینها 

نظرم اینه که اون پژوهشگری که اسمشو نیاوردی ضر زده خودت فرق زن‌و‌مردو نبینی خودتم میگی هزارسال پیش یه ...

نه هیچ فرقی ندارن این فرهنگه الان یا تو ایران فکر می کنی بد پژهش گر های الان هیچی ان هیچی بلد نیستن حالا طول می کشه سوال همینجا بپرس تا جوابتو بدم عزیزم همین جا