2777
2789
عنوان

کتاب خوان ها

66 بازدید | 13 پست

سلام من یک مدت اومدم کتاب خون بشم ولی نمیدونم چرا تو ذوقم خورد حس کردم انقدر که از اون کتابا تعریف کردن تعریفی هم نبود

من کتابای زیر رو خوندم تو یه بازه که خواستم بشه کتاب خونی عادتم ولی بعد دیگه نخوندم چون توذوقم خورد

۱-کتاب جز از کل خیلی دوس داشتم 

۲-صد سال تنهایی افتضاح بود

۳- درمان شوپنهاور متوسط

۴- وقتی نیچه گریست  خوب بود نه به اندازه تعریف..

۵- انسان در جست و جو معنا متوسط

۶-کتابخانه نیمه شب بد نبود ولی بدرد ۱۷،۱۸ ساله میخوره

حالا میخوام کتاب زندگی خودتان را دوباره بیافریید بخرم 

پیشنهاد شما چیه؟؟

من استرسیم برنامه و هدف ندارم انگیزه زندگی هیچ وقت نداشتم و فقط صبح و شب میکنم  بالای سی سالم 

اینا رو گفتم که مطابق حالم پیشنهاد بدین

من این کتاب هایی که گفتی رو خوندم دوست داشتم نمیدونم چه انتظاری داشتی ازشون

حالا کیمیاگر رو هم بخون 😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

کتاب ژانر های متفاوتی داره

من خودم اهل‌ جنایی‌ و عاشقانه ام

اما با روانشناسی کلا حال نمیکنم 

جنایی‌ رو تو یه روز تموم میکنم روانشناسی رو به زور شروع میکنم 

سبکتو‌ باید بشناسی 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بود جز اولین کتابایی که خوندم بود

منم سال ها پیش خوندم هنوز اولین کتابیه که برا پیشنهاد میاد تو ذهنم این سبک ها دوست داری؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اکثرا روانشناسی بوده

سبک های دیگه رو امتحان کن

وقتی زیاد خوشت نمیاد خودتو مجبور به خوندنش نکن‌ 

توی خیلی از کتابا که حتی روانشناسی نیستن‌ مطالب خیلی بهتری نسبت به روانشناسی ها هست 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
باید از کتابای سَبُک تر شروع میکردی عزیزمیا موضوعاتی که برات جذابناینجوری دل زده میشی

سبک؟آخه همینا بنظرم ضعیف بودن بنظرم اوم مطالبش رو قبلا بهش رسیدم البته نه همه ولی بیشترش رو

منم سال ها پیش خوندم هنوز اولین کتابیه که برا پیشنهاد میاد تو ذهنم این سبک ها دوست داری؟

برای اون سن خیلی خوب بود مثلا همین کتابخانه نیمه شب برای بیست سالگی خوبه ولی سی سال نه