2777
2789
عنوان

اگه کسی هست خوابش نمیبره

194 بازدید | 7 پست

درخواست بده حرف بزنیم من کلی حرف دارم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

برای حاجت روایی دعوتتون میکنم به اینجا🥹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15717134/بین-الطلوعین-و-ماه-رمضان-بهترین-زمان-اجابتبیاید-به-نیت-حاجت-قلبیتون-صلوات-میفزست

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد چی

همه چی مشکلات اتفاقای خوب بد روزمرگی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

در مورد جاری چی 😁

گفتم دیگه(اتفاقای بد)🤣

😄 😄 جاری داری؟

اره خخخ