2777
2789
عنوان

توف توهرچی رفیق ورفاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 62 پست
مرتیکه لاشی.میگفتی خوب خونه ی تو با پول تو لباس نداشت بره سرقرار؟لوازم آرایش نداشته آرایش کنه؟ ذات خ ...

دختره باخواهرشوهرمیره سرکاربعدباورت میشه کل خانواده شوهرش میدونستن میگفتن نمیری دنبالش این فلان بیسار

من ی روز زنگ زدم ب شوهرش شوهرم درجریان بود قراربود ی امانتی بهشون بدم گفته بود رسید زنگ بزن بهم زنگ زدم نگو شوهره خونه باباش بود یهوگوشبشو خواهر پسره جواب داد ب من گفت چی میگی حرومزاده من ریدم دهنت وخانواده ات چرازنگ زدی وای نمیدونی چ حال شدم انقدگریه کردم ب شوهرم زنگ زدم گفتم اونم پیام داد داداش قضیه چیه وخواهرت روچه حسابی ب خانومم اینجوری گفته اونم گفته ببخشیدهمه عصبی ان

یه چی بگو هضمش کنم تموم بشه بهشون فک میکنم اشک چشام سرازیرمیشه بغض خفه میکنه میخوابم خوابشونومیبینم ...

من یه چیزی بگم دندون لق رو باید کند انداخت دور

این خانم اصلا شخصیتش جوری نبوده ک بشه باهاش رفاقت کرد

فقط گذر زمان حلش میکنه

سر خودت و با خواهرت و همسرت گرم کن و به هییییچ وجه دوباره باهاشون ارتباط نگیر

زمان حلش میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه چیزی بگم دندون لق رو باید کند انداخت دوراین خانم اصلا شخصیتش جوری نبوده ک بشه باهاش رفاقت کردف ...

دیگه پشت دستمو داغ گذاشتم یکی ازدوست پسراش پیج منوپیداکرده بهم پیام داده که فلانی کجاس ببخشید ب شماپیام دادم من دارم ازنگرانی مییمیرم منم روک وپوست کنده گفتم فلانی شوهرداشت شوهرشم فهمیده اصلاپسره انقدحالش بدشد

اشتی کردن دیگههههه اومده پیج جدیدزده نوشته من متعهدم به فلانی عکس دوتاییشون بعدباورت میشه عکس زنشو ب ...

چیز خاصی هم نگفت دنبال بهونه بود تقصیر و بندازه گردن یکی.

پیش اومده.

در ضمن طلاق سخته، مهریه دادن سخت تر.

از اونور وقتی کسی خبر نداشته باشه میتونن بگذرن از ماجرا

دیگه پشت دستمو داغ گذاشتم یکی ازدوست پسراش پیج منوپیداکرده بهم پیام داده که فلانی کجاس ببخشید ب شماپ ...

چه ادم اشغالی بوده.....

برا همچین ادمی مثل معتادایی؟؟؟

بابا بیخیااال خداروشکر کن ک شوهرت فهمیده‌‌اس وگرنه زندگی تورو بهم میریخت با حرفا و دروغاش

چیز خاصی هم نگفت دنبال بهونه بود تقصیر و بندازه گردن یکی.پیش اومده.در ضمن طلاق سخته، مهریه دادن سخت ...

فقط خانواده ها میدونستن ی روز که زنگ زده بود زر زر میکرد میخواست بازبریزه روماگفت میدونی فلانی بچه بودازسربچگی گفتم بچه شوهرنمیکنه نمیدونه شوهرچیه بسه فقط دست ازسرمابردار گفت خوبه زود فهمیدم دوسه باربیشترباپسرابیرون نرفته بودخدابهم رحم کرد🫤

چه ادم اشغالی بوده.....برا همچین ادمی مثل معتادایی؟؟؟بابا بیخیااال خداروشکر کن ک شوهرت فهمیده‌‌اس وگ ...

وای بخداوندی خدا شوهرم فرشته اس جفتمون خیلی منطقی صحبت میکنیم باهمه چی کنارمیایم مشکلمون وباحرف حل میکنیم خوده شوهره همون روزای اول که حالش بدبود میگفت میدونی من چقدتورومیکوبیدم سر زنم منم دوست داشتم زنم مث توباشه خونه اش زندگیش برخوردش باشوهرش کارش بقران دورز بعد اصلاداشت جومیداد دنبال مقصربودکه بریزه رویکی ولی عجیب رفتن

وای بخداوندی خدا شوهرم فرشته اس جفتمون خیلی منطقی صحبت میکنیم باهمه چی کنارمیایم مشکلمون وباحرف حل م ...

فقط میتونم یگم خدا دوستت داشته که شرشون از زندگیت کم شده 

به جای غصه خوردن خوشحال باش

به هرحال خواستم تواین تاپیک بگم من تابه الان۲۹سال عمرازخداگرفتم ب هیچ رفیقی دل ندادم نمیدونم چیشد که اینجا وا دادم خیلیامیگفتن ته همه رفاقتایه گندی هست که من باورنمیکردم تورابطه بااینااین مشکل پیش بیادبرای من شدتجربه ولی شمادرس بگیرید😔😔من که شکستم ولی شمانشکنید

رفیق خوبی باشیدبرای کسی که خوبه 

خوبی بیجاممنوع

فقط میتونم یگم خدا دوستت داشته که شرشون از زندگیت کم شده به جای غصه خوردن خوشحال باش

میدونم خوب میشم اازه اشم سریع امام رضاطلبیدکه انسال سال تحویل پیشش باشیم🥹میدونم بی دلیل نبوده این طلبیدن یهویی

میدونم خوب میشم اازه اشم سریع امام رضاطلبیدکه انسال سال تحویل پیشش باشیم🥹میدونم بی دلیل نبوده این ط ...

خوش به سعادتتون قطعا بی‌دلیل نبوده

توروخدا رفتی منم ویژه دعا کن بگو فقط خودت میتونی نگاه ویژه و خاص به زندگیش کنی....

خوش به سعادتتون قطعا بی‌دلیل نبودهتوروخدا رفتی منم ویژه دعا کن بگو فقط خودت میتونی نگاه ویژه و خاص ب ...

دلتوبسپاربه خودشون من امسال اربعین ب یه حاجب بزرگ رسیدم از امام حسین

اینباریه حاجب ازامام رضامیخوام که یه نی نی کوچولو تو دلم بذاره امیدوارم منو ناتمیدبرنگردونه😔😔

اصلافضولی نکردیم داشتیم سکته میکردیم میگم دختره چون نمیتونم اسم بیارم حتی یه زنگ ب مانزد نامرد😭اخه ...

حس میکنم الان باید خوشحال باشی که ی زن بی معرفت وخائن از زندگیت دور شد

چرا ناراحتی؟ی درصد رو بذار شوهرش واس این باشما قطع رابطه کرد چون خجالت زدس.راز زشت زندگیشونو شما میدونین.طبیعیه دوس نداره باز باهم باشین.بهرحال اون بعنوان یک مرد میدونه،شوهرت چه حس تنفر و مضخرفی الان به زن اون داره.درستش هم همین بود که لااقل فعلا از شما دور بشن

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴