الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خلاصه وا دادوتعریف کرد دوستیمون ب جایی رسیدکه شباخونمون میوند خانومش خودم دکه داشت وکیرفت دکه کارمیک ...
هی گفتم نکن نکن این ادامه داد خواهرمم تودوستیمون بود باخواهرم صمیمی ترازمن شده بوددیگ ازمن میترسید ب من نمیگفت ولی ب خواهرم میگفت خودش ۱۹سالشه من۲۹سالم ۲سال ازرفاقتمون میگذره ۲۰بهمن بود اگه اشتباه نکنم که شوهرش فهمیدتمام چتاش عکساش باپسرع همه چی ودید😭😭😭😭من وخواهرم جون دادیم دیگ ازنگرانی وگریه شوهرش کتمش زد فرستاد روستاشون پیش مامان باباش
هی گفتم نکن نکن این ادامه داد خواهرمم تودوستیمون بود باخواهرم صمیمی ترازمن شده بوددیگ ازمن میترسید ب ...
ماهی زنگ میزدیم شوهرش گفت شمامیدونستی بایدب من میگفتی نارفیقی کردی گفتم چی میگی مگ میتونستم بیام بگم مگ ب همین راحتی گفتم من جوردیگه کنترلش میکردم سعی میکردم ب زندگی برش گردونم اداب زنوشوهری یادش میدادم عکس خیلی زشت وبدی از زنش دیده بود😭عکس بیرون رفتناشون هیچی یکی دوروز گذشت یهوشوهرش گفت میگم شایدخواهرت دوست پسرداشته اینم گفته بذارمنم داشته باشم🫤🫤اصلا پرام ریخت گفتم خواهرمم۶سال بایه نفرفاب رفیق مگ باهزارنفرمیپره🤨انگاردنبال مقصربود که گناهای زنشوبشوره گفت شایدتو بامادرشوهرت مشکل داشتی اینجوری شد ها😕😕گفتم بسم الاه حالت خوبه من بامادرشوهرم مشکلم چ ربطی ب شماداره که اینو زنگ زده بوده باشوهرم حرف بزنه وسط درددلاش گفته بوده شوهرمم ریده بوده بهش گفته بودزن من خوبه مشکل ازمادرمنه خلاصه هی دنبال داستان واینا