2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

مایه سال بود عروسی کرده بودیم که همسرم گفت فلان همخدمتیم که بعدعروسی ماعروسیشون بودشام میان خونمون خلاصه ایناشب اول اومدن یه زن وشوهردیگ بودن که اونا تویه دوسه باررفت امددیگه کمرنگ شدیم بچه اشون خیلی اذیت میکرد

من‌رفیق دارم که رفیق نیست خواهره برام ولی هنو توی خونمو ندیده کسیو راه نمیدم خونه

مگه راه بدی چی میشه؟

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه

ولی این یکی موندکارشدن انقدموندگارکه صبح بیدارمیشدیم صدای همونمیشنیدیم میمیردیم😭😭هرشب شام ششام شام عصرونه مسافرت😭😭ب قدری وابسته شدیم نمیدونم چجوری اصل مطلبو ادا کنم خلاصه به مدتی بود ک میگذشت من ب خانومش که دوستم میشدشک کردم گفتم فلانی دوست پسرداری گفت نههه گفتم ب من دروغ نگو

مگه راه بدی چی میشه؟

عمم خدابیامرز روزی که میخواستم ازدواج کنم بهم گفت عمه نه خودت رفیقت روبیارخونت نه بزار شوهرت رفیقش روبیاره چون دوست تو شوهرت رومیبره و دوست شوهرت تورو_شایدخیلیا گاردبگیرن ولی بعدش خیلی مورداینطوری دیدم

ولی این یکی موندکارشدن انقدموندگارکه صبح بیدارمیشدیم صدای همونمیشنیدیم میمیردیم😭😭هرشب شام ششام شام ...

خلاصه وا دادوتعریف کرد دوستیمون ب جایی رسیدکه شباخونمون میوند خانومش خودم دکه داشت وکیرفت دکه کارمیکرد من شروع کردم تومخش رفتن که شوهرت خوبه نکن حتی ی جایی رسیدزدم توگوشش هشداردادم هزاربارفهکیدم ک خواهرشوهرشم میدونس