2777
2789
عنوان

پریود

285 بازدید | 39 پست

خانوما شماهم پریودشدنی حتی نمیتونین کارخونه انجام بدین؟من ۲روز اول خیلی درددارم ،ولی بقیه اش دردم قابل تحمل میشه،فقط خونریزی هام شدیدمیشه ،بخاطرهمون حالا۲روز اول هیچ،بقیه اش هم تاتموم شم فقط دراز میکشم تنهاکارم به دستشویی رفتنه فقط خونریزی هام شدیدمیشه،اعصابمم بهم میریزه میگم کسی باهام حرف نزنه،هیچ جانمیرم

احساس میکنم لوسم ،باخودم میگم خوب ۲روز اول استراحت کن بعدش پاشو دیگه خون میره که میره پاشو کارای خونتو بکن زودزود پد عوض کن،بازم نمیتونم خم بی حال میشم هم شدیدعصبی،

شماهاچجور به کاراتون میرسین؟خونریزی های شمام شدیدمیشه؟

الان کارای عیدم نکردم منتظرم پریودشم تموم شم بعد،

قرص مدروکسی میحوردم دکتر داده واسه تنظیم پریودم حالا۵روزه قطع کردم شدید دارم ولی پریودنمیشم،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونریزی شدید خیلی سخته 

کسایی که معمولی هستن هم اذیت میشن ولی مایی که شدیده واقعا از زندگی میفتیم منم خیلی اذیتم درد و خونریزی شدید دارم اما خب مجبورم دیگه سرکارم میرم به کارهای خودم میرسم نهایت کارای خونه رو انجام ندم مامانم‌خودش انجام میده هر ۶ ساعت هم مفنامیک میخورم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

همه خانما همینجورن من که تا ۳ روز اول خوابم

اون روزای اول اره،من کلا۷روز درازکشیده و بی حال و عصبی ام ،وقتی بقیه رو میبینم به کاراشون میرسن میگم من چرانمیتونم اخ ،واقعا احساس میکنم لوسم ولی واقعانمیتونم پاشم ،تا بلندمیشم خون انقدرمیره باید بدوبدو برم دستشویی

خونریزی شدید خیلی سخته کسایی که معمولی هستن هم اذیت میشن ولی مایی که شدیده واقعا از زندگی میفتیم منم ...

اخ آی گفتی ها خونریزی هام شدیده ۴روز اول هر۲ساعت عوض میکنم معذرت میخوام تودستشویی مجال نمیده بلندشم نیم ساعتم میمونم اونجا،بعدبی حال میام میفتم رو تخت ،تا دستشویی بعدی .هیچ کار هیچ مهمونی نمیتونم برم،

فقط من میگم۴روز بیشترمیشم دیگه ،مشکلم اینکه باید کامل تموم شم حموم که کردم بعد به کارام میرسم یعنی تاتموم نشم درازکشیده ام

اخ آی گفتی ها خونریزی هام شدیده ۴روز اول هر۲ساعت عوض میکنم معذرت میخوام تودستشویی مجال نمیده بلندشم ...

من ۸ روز خونریزی شدیده تا ۱۲ روز هم معمولی و لکه بینی 

یعنی مفنامیک و ترنسید نخورم نمیتونم تکون بخورم ولی عادت کردم چند ساله

نمیشه که از کار و زندگی عقب میمونه آدم ولی خب دیگه یه چیزایی رو که بشه هماهنگ میکنیم  مثل خونه تکونی مهمانی دادن یا مسافرت مامانم وقتایی می‌ذاره که من پریود نباشم بتونم کمکش کنم  

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نه اتفاقا تازه ازمایش دادم ،۱۴هس نرمال

پس خونریزیت عادیه 

من سه روز هستم و درد ندارم ،بلاخره هرکسی یه جوریه ، به خودت سخت نگیره ماهی چه روز ک بیشتر نیس بخواب نمیخاد کاری کنی 

من ۸ روز خونریزی شدیده تا ۱۲ روز هم معمولی و لکه بینی یعنی مفنامیک و ترنسید نخورم نمیتونم تکون بخورم ...

برامن که مفنامیک اسید نمیفته سرگیجه و اسهال و استفراغ میاره،ترنسیدمیخورم اخ اونم تاثیرنداره چند روز اول،باورت میشه همین زمستون ۴ماه پشت سرهم ال دی خوردم که پریودنشدم قطع نکردم ها چون اکثرمناسبت هامون توعیدبود منم که نمیتونم جایی برم یامهمونی بدم مجبورشدم ادامه داربخورم،الان هورمون هام بهم ریخته ،دکتر داروی مدروکسی داده واسه تنظیم،تو تاپیک قبلی پرسیدم کسی جواب نداده،اونم الان ۵روزه قطع کردم شدیدا درددارم ولی پریودنمیشم،خودمم منتظرم بشم تموم شم کارای عیدم بکنم،میترسم بیفته عید پریودم یاچهارشنبه سوری 

پس خونریزیت عادیه من سه روز هستم و درد ندارم ،بلاخره هرکسی یه جوریه ، به خودت سخت نگیره ماهی چه روز ...

نه والا عادی باشه مثل همه به همه جامیرم به کارام میرسم ،هر۲ساعت عوض میکنم پرپرمیشه تازه نیم ساعتم تو دستشویی میمونم مجال نمیده بلندشم

برامن که مفنامیک اسید نمیفته سرگیجه و اسهال و استفراغ میاره،ترنسیدمیخورم اخ اونم تاثیرنداره چند روز ...

وای بهم خوردن تاریخش هم خیلی بده حالا من ال دی نمیتونم بخورم ولی مفنامیک و ترنسید قشنگ خوراک هر وعده میشه برا من تاثیرشون خوبه واقعا اگه نخورم باید نیم ساعت یه بار پد عوض کنم بعد نه اینکه حساس باشم ها آنقدر پر میشه که اصلا نمیشه عوض نکرد