2777
2789
عنوان

پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 39 پست
وای بهم خوردن تاریخش هم خیلی بده حالا من ال دی نمیتونم بخورم ولی مفنامیک و ترنسید قشنگ خوراک هر وعده ...

روزای اول تاثیر داره ترنسید؟چقدر کم ات میکنه ،من تا۴روزاول که شدیدم تاثیر نداره

البته الان هورمونام بهم ریخته پریودم بیشتراز۷روزطول میکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزای اول تاثیر داره ترنسید؟چقدر کم ات میکنه ،من تا۴روزاول که شدیدم تاثیر ندارهالبته الان هورمونام ب ...

میگم که منم ۱۲روزمیشه 

اره اصلا ترنسید رو در ماه فقط ۴ روز مجاز هستید بخوری اونم هر ۸ ساعت 

ببین من قشنگ نیم ساعت باید پد کاملا پر رو عوض کنم ولی ترنسید و مفنامیک با هم میخورم بهتره شاید دو ساعت بشه تحمل کرد بعد درد رو هم خیلی کم میکنه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

میگم که منم ۱۲روزمیشه اره اصلا ترنسید رو در ماه فقط ۴ روز مجاز هستید بخوری اونم هر ۸ ساعت ببین من قش ...

شما خیلی بیشتری پس،وای چقدر سخته لعنت به خانوم بودنم اه،حیف مفنامیک نمیتونم بخورم دیگه 

دفع خون به همراه سایر مواد معدنی معمولا سبب بی حالی و سستی میشه.. استفاده از مکمل اهن و اسید فولیک میتونه تا حد زیادی سبب بهبود وضعیت جسمانی و روحی شما در طول دوره پریود بشه.. به امید حال خوب براتون

شما خیلی بیشتری پس،وای چقدر سخته لعنت به خانوم بودنم اه،حیف مفنامیک نمیتونم بخورم دیگه

آخه دکتر ها هم هیچی نمی‌فهمن یه دکتری برگشت به من گفت تو کم‌خونی نداری پس حتما الکی حساسی 😐😐😐 فرض کن رسماً فکر کرده بود دروغ میگم مثلا مرض دارم انقد سونو بدم هزینه کنم تو نوبت بشینم برا اینکه حساسم 😐😐😐

بقیه هم یا ال دی میدن یا دینوژست که اونم اثر نداره متاسفانه نمیتونن علتش رو تشخیص بدن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

آخه دکتر ها هم هیچی نمی‌فهمن یه دکتری برگشت به من گفت تو کم‌خونی نداری پس حتما الکی حساسی 😐😐😐 فرض ...

اره والا منم خیلی دکتر رفتم ،منم کم خونی ندارم ،خونم ۱۴هس یعنی نرمالم،نمیدونم چرااینجوری میشم،اخرین بار دکترهم گفت بذار بره دیگه هرچقدر بره خوبه ،گفتم بیش ازحدهس خونه نشینم کرده ،گفت خودت حساسی پوشاک بچه بذارهمه جابرو راحت،یبارم استفاده کردم پوشاک بچه اونم هم خیلی بزرگه از لباس مشخصه کاملا،هم زیرش اون لایه رو نداره که خون نشتی نده به لباس ،کامل نشتی داده بود به لباسم 

اره والا منم خیلی دکتر رفتم ،منم کم خونی ندارم ،خونم ۱۴هس یعنی نرمالم،نمیدونم چرااینجوری میشم،اخرین ...

چمیدونم والا دکترای زنان ما فقط بلدن بگن یا کیست داری یا مشکلی نداری 😅

چمیدونم والا دکترای زنان ما فقط بلدن بگن یا کیست داری یا مشکلی نداری 😅

اره والا،هیچ راهی براخونریزی شدید ندارن جز ال دی چندماه تجویزمیکنن اونم بنظرخودشون،اصلا که تاثیری نداره

یکی میگفت برام کورتاژ کنی خوب میشی،اونم من شنیدم اخ برا سقط بچه انجام میدن یانه؟

اره والا،هیچ راهی براخونریزی شدید ندارن جز ال دی چندماه تجویزمیکنن اونم بنظرخودشون،اصلا که تاثیری ند ...

اطلاعاتی ندارم من مجردم 

اما مامانم میخواست یایسه بشه چند ماه نمیشد بعد یه دفعه شدید پریود شد دخترش گفت برو‌کورتاژ کن ما خیلی تحقیق کردیم در نهایت فهمیدیم کورتاژ فقط یه کار تشخیصی هست درمان نیست 

اطلاعاتی ندارم من مجردم اما مامانم میخواست یایسه بشه چند ماه نمیشد بعد یه دفعه شدید پریود شد دخترش گ ...

اهان چی بگم والا،منم از زمان مجردیم اینطورم ولی شاید انشالله شما ازدواج کنی خوب بشی