2777
2789

این همه پول دادم برای مشاوره نامه عدم سازشو گرفتم گولم زد نیومد بریم درخواست طلاق توافقی رو ثبت کنیم مهریه رو اجرا گذاشتم پونصد سکه عندالمطالبه ماشین ب اسم خودش داره بنظرتون من امروز شکایتمو ثبت کنم برای مهریه و طلاق ی طرفه این مبتونه بره ماشینو بزنه ب اسم کسی دیگه با چون من زودتر شکایت کردم نمیتونه. اخه فعلا نمیدونه اجرا گذاشتم فک میکنه بیخیال شدم منتظر ابلاغیه ام

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا با ماشینش کاری ندارن   شما فک میکنی ماشین رو میدن ب شما بابت مهریه ؟    اوه کلی باید بری بیای اگر حقوقش ثابت کنی که خیلی خوبه و میتونه پرداخت کنه قسط بندی میکنن   سالی ی سکه 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

چرا طلاق چی شده همه مشگل دارن توی زندگی بلااستثناء 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 

نماز اول وقت یادتون نره 

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

اصلا با ماشینش کاری ندارن شما فک میکنی ماشین رو میدن ب شما بابت مهریه ؟ اوه کلی باید بری بیای ا ...

نه ماشینشو نمیخام هیچی نمیخام فقط میخام بترسونمش با ماشینش ک طلاقم بده

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

فک نکنم بتونه ب این سرعت

اصلا ماشینش رو کاری ندارن   بابت مهریه ب این نمیدن اون ماشینو   مهریه تقسیط میشه اونم اگر ثابت بشه درامدش عالیه سالی ی سکه 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏