2821
2789
عنوان

انگار گرافیک از بورس افتاده

53 بازدید | 6 پست

یا نطر من اینه؟یه مدت به هرکی میگفتی از هر ده نفر واقعا ۶ نفر میگفت رشتم گرافیکه ولی الان انگار خیلی کمتر شده

نظر شما چیه؟

من توی این مدت توی فامیل و اشنا و کلا اجتماع خهخیییلییی کم دیدم یکی گرافیک انتخاب کنه ولی سال ۹۹ ۱۴۰۰انگار خیلی مد بود

من قصد توهین ندارم واقعا به چشم بد نخونین فقط برام جالب بود

یا قبل ترش همه کامپیوتر میخوندن

شاید چون رشته پرخرجیه و گرونیه ...

برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گرافیک خالی؟من فتوگرافیکم و میگم واقعا کمه تعداد تو مدرسه اگه کم نباشه هم خیلیا با علاقه نمیان و صرف ...

راستش من فرق بین این دو رشته رو نفهمیدم حتی نمیدونم گرافیک دقیقا چی هست ولی یه مدت همه علاقشوم گرافیک و این قبیل رشته ها بود

راستش من فرق بین این دو رشته رو نفهمیدم حتی نمیدونم گرافیک دقیقا چی هست ولی یه مدت همه علاقشوم گرافی ...

گرافیک تو هنرستان شامل انواع گسترده هنرهاست..چاپ پارچه،عکاسی،طراحی،نقاشی با انواع متریال،نقاشی روی سفال و...

اما گرافیک تو دانشگاه شامل کار با سیستم و دستی میشه و یکم از حالت تنوع خارج میشه و تخصصی تر می‌پردازه به عکاسی و فتوشاپ حرفه ای و طراحی سایت،مجلات،تبلیغات و هر نوع کاری که به این موضوع مرتبط باشه.

فتوگرافیک هم میشه گفت مثل دوره دانشگاه گرافیک هست.البته من فتو گرافیک نخوندم فقط گرافیک خوندم

🎀🌸🍓🌱

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز