2777
2789
عنوان

کنسل شدم ینی🥲

120 بازدید | 13 پست

بچه ها من تو اینستا با پیج فیکم به یه نفر چندبار ریکوئست میدادم اما باز نمی‌کرد. تا الان که رفتم چک کردم دیدم ایدیشو که میزنم، پیجش برام نمیاد.

رفتم با پیج اصلی خودم آیدیشو زدم بازم برام نیومد

بعد رفتم تو پیج فالووراش نگاه کردم دیدم زیر پست هایی که کامنت گذاشته بود الان کامنتشم نیست.

کلا واسم نمیاد بالا

یه پیج فیک جدید دیگه زدم رفتم باز آیدیش زدم بازم نیومد

الان ینی فهمیده من کیم؟

بلاکم کرده؟

اگه پیج فیکمو بلاک کرده، پیج اصلیمم بلاک میشه؟

بیاید یچیزی بگید مغزم سوخته🥲😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پیج اصلیت مسدودت کرده دیگه با فیک هم نمیتونی ببینی

وقتی شماره ها فرق کنه چی 

یعنی گوشی یکی باشه نمیشه ؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

چون دوتاش بایه ایمیل ساخته شده یکیشو بلاک کنه اونم بلاک میشه

خب باید چیکار کنیم ؟ تا بشه با یه گوشی دید باز پیجشو 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

انگار نه نمیشه

باید چیکار کنیم تا دور بزنیم بتونیم پیجشونو ببینیم

با شماره دیگ وارد شو ببین میشه

با شماره دیگه وارد شدم باز نمیشه یعنی پیجش لینکش آبی نمیشه اصلا تگش که میکنن میزنم روش نمیاد 

با یه گوشی فعلا امتحان کردم