2777
2789
عنوان

بچه ها کسی اینجا تعبیر خواب بلده

85 بازدید | 9 پست

اگر کسی واقعا علم تعبیر داره ممنون میشم بگه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

عزیزم خواب دیدم دارم جایی میرم کفشام را دیدم لنگه به لنگه هست یعنی یک لنگه کفشم مال خودم بود پاشنه بلند جلو بسته و اون یکی پاشنه بلند جلو باز با اینکه دو مدل متفاوت بود ولی من پام توش خیلی راحت بود.

منتها پیگیر شدم کجا کفشم عوض شده که گویا مادرم تو خواب پوشیده رفته بود خونه یکی از سادات که از آشنا بودن و اونجا کفش من عوض شده. منم رفتم دم خونه یکی از دختراشون که از اتفاق همکلاسی زمان بچگیم بود رفت کفشاش را اورد گفت ببین من مال خودم اونم دقیقا کفش پاشنه بلند و جلو باز بود خانمه متاهله. گفتش فکر کنم مادرت رفته خونه زهرامون. که در واقعیت هم همینه مادرم خونه خواهرش میره. منم تو خواب با خودم گفتم اصلا چه کاریه برم عوض کنم من که پام اینقدر توش راحته فقط میمونه حرف مردم!

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
عزیزم خواب دیدم دارم جایی میرم کفشام را دیدم لنگه به لنگه هست یعنی یک لنگه کفشم مال خودم بود پاشنه ب ...

خوابت میتوانه نمادهایی از وضعیت‌های عاطفی و اجتماعی شما باشد. در تعبیر خواب، کفش معمولاً نماد مسیر زندگی، هویت و چگونگی پیشرفت شماس

لنگه به لنگه بودن کفش‌ها می‌توانه نمایانگر احساسات متضاد یا ناآرامی در مورد انتخاب‌های شما باشد. راحتی پا در کفش‌های متفاوت ممکن است نشان‌دهنده این باشد که شما در شرایط غیرمنتظره یا چالش‌ها نیز می‌توانید راحت باشید و خودتان را وفق دهید. 

تغییر کفش‌ها و ارتباط با مادرتان و خانواده‌تان هم می‌تواند به روابط خانوادگی و تأثیر آنان بر زندگی‌تان اشاره داشته باشد. حرف مردم نیز نشان‌دهنده نگرانی شما از نظرات دیگران درباره انتخاب‌هایتان است. 

به طور کلی، خواب شما می‌تواند تأکیدی باشد بر اهمیت راحتی و پذیرش خودتان در مواجهه با انتظارات جامعه و خانواده.

خوابت میتوانه نمادهایی از وضعیت‌های عاطفی و اجتماعی شما باشد. در تعبیر خواب، کفش معمولاً نماد مسیر ز ...

خوابت میتوانه نمادهایی از وضعیت‌های عاطفی و اجتماعی شما باشد. در تعبیر خواب، کفش معمولاً نماد مسیر ز ...

اگر تعبیر خواب بلدین میشه به من در خاست دوستی بدین خوابمو اینجا نمیتونم بگم 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼