بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
فعلا عیدی و پاداش هیچی ندادن قصد داشتیم فرش بخریم ولی متاسفاته همسرم یه بیماری دچار شدن که مشکوکه فعلا منتظر جواب ازمایشاتش هستیم😔😔
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
امروز چندتا جزوه پرینت گرفتم کل موجودیم ۲۶ هزارتومنه الان
🚶🏻♀️🚶🏻♀️
بهمن خرید عیدمو کردم هیچوقت نزدیک عید خریدای خوبی نمیتونم بکنم همش سرسری و بنجل میشه
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…