2777
2789
عنوان

کار عجیب شوهر و مادرشوهرم

1066 بازدید | 49 پست

دوهفته س خواهرشوهرم میگه میخوام برم تهران دکتر،شوهرش ماشین داره اما رانندگیش خوب نیست.خودش میخواست بره مادرشوهرم و یه دختر خاله مجرد شوهرم ...دیشب شوهرم اومد خونه گفت من ۵شنبه میرم تهران!!!گفتم چرا.گفت خواهرم اینارو ببرم.گفتم ینی چی دختر خاله مجردت میخواد بره دکتر تو میخای ببریشون.من صلاح نمیدونم هرکاری میکنی بکن اما انگاری خودش به خواهرش گفته بود که اوکی مشکلی نداره.امروز ازصبح بامن تو قیافه بود من فکر کردم زنگ زده کنسل کرده که ناراحته.تا الان مادرش بهم زنگ زد گفت فردا که ما میریم تهران تو بیا خونه ما تنها نباشی تا برگردیم.گفتم تهران چرا.گفت دکتر مگه محمد بهت نگفته!!!!من هاج و واج موندم.چرا شوهر من باید قبول کنه مادرش و خواهرش هیچی دخترخاله ش رو ببره تهران دکتر؟؟؟؟جالبیش اینه که اصلا به من توجه نکرد که ناراحت میشم...خیلی برام عجیب بود این کارش!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه بری باهاش؟

من شاغلم فردا سرکارم...بخدا موندم اصلا از کارشون.البته که مادرش طوری حرف زدم که بفهمه ناراحت شدم مادرشم صداش میلرزید متوجه شد...اما شوهرم چطور همچین بی عقلیی کرده!!!

اگه به شوهرت و دختر خاله اطمینان داری الکی حرص و حوش نزن

بحث اطمینان نیست.من بخدا اصلا از اون بابت ناراحت نشدم دخترخاله ش دختر خوبیع.از این ناراحتم که چرا شوهرمن باید بشه راننده اونا.

من شاغلم فردا سرکارم...بخدا موندم اصلا از کارشون.البته که مادرش طوری حرف زدم که بفهمه ناراحت شدم ماد ...

من با هیچ جای کار مشکلی ندارم.ولی اگر خانوم تو این شرایط باشه و با پسرخاله مجرد برن مردا خودشونو جر میدن.بنظرم یک کلمه باهاش حرف نزن و ب این سادگی ازش نگذر

من با هیچ جای کار مشکلی ندارم.ولی اگر خانوم تو این شرایط باشه و با پسرخاله مجرد برن مردا خودشونو جر ...

اتفاقا چیزی که جالبه اینه که شوهرم میگه تو ازادی.ینی کلا تو اون فازا نیست.همیشه هم عقیدش اینه من گیر الکی میدم!!

کسی شرایط نداره رفتن شرایط مشورت کردن ک داره ...

اره بخدا من خودمم از این موضوع بیشتر ناراحت شدم.حداقل بخاطر دل منم شده بهم میگفت میخوام اول باتو مشورت کنم.یه کاره اومد گفت من ۵شنبه میرم تهران