2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خیلی موضوع حیاتی هست

76 بازدید | 4 پست

من میخوام یه پیچ رژیم و تناسب اندام بزنم 

خودم مربی ایروبیک هستم 

۳۵سالمه اسم خودم سمیه بوده که پارسال رفتم اسم خودمو تو شناسنامم عوض کردم شد رستا 

حالا به نظرتون خوبه تو پیجم خودمو سمیه معرفی کنم یا رستا؟  

علتشم میگید؟  

مرسی😍

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

رستا 

چقد بده این اسما رو‌تو سریالا به تمسخر میگیرن 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

من را جایی تگ کرده بودین

کامنت تون را خوندم

ممنونم از شما 

خیلی لطف دارید

ممنونم که در غیابم مدافع بودین.

انشاله در جایی که غایب هستین، خداوند مراقب و مدافع تون باشه.

این کاربری از صبح بارها تگ کرده بود و من شب سایت را باز کردم دیدم اکثرشم تعطیل شده

خودش را داره اذیت میکنه...

آدمها  وقتی عصبانی هستند نمیتونم درست بنویسند و یا نقد درستی کنن...برای همین به ناسزا و هوچی گری روی میارن.

ادم انرژی خواری هستش و اکیپ هستند با چند نفر در تاپیک اموزشی ام که با گرانبها زده بودم  اومدند و تاپیکم را به بیراهه بردند  و تعطیل کردند...

به نی نی یار گفتم برگردونه ...برنگردوند و من هم دیدم تولید محتوا با این شرایط در این سایت بی ارزشه...دیگه در سایت خودم فعالم ...

بازم تشکر میکنم🧡😘🙏🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم من را جایی تگ کرده بودینکامنت تون را خوندمممنونم از شما خیلی لطف داریدممنونم که در غیابم ...

عزیزی مهشید جان 

این ادم ها نشون میدن که جات خیلی درسته 

پاینده باشی♥

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷