2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا آروم هستن

77 بازدید | 8 پست

دیدین بعضیا اصلا عصبانی نمیشن اگه بشن هم خیلی خوب کنترل میکنن خونسرد هستن و تقریبا با همه آدما خوب تا میکنن روابطشون با آدما خوبه اختلاف پیش نمیاد واسشون بیاد هم خیلی نرم و راحت رفع میکننش بدون کمترین دلخوری  کینه ای نیستن اهل تلافی نیستن و وقتی هم تلافی کنن یه جوری انجام میدن که طرف مقابل متوجه نمیشه که داره براش تلافی می‌کنه ینی بدون جنگ و با پنبه ........و بعضیا درست برعکس این موضوع و دائم در تنش و بحث و اختلاف و....

آدما در طیفی از این دو هستن به لحاظ اخلاقی 

بخشی ذاتی هسش بخشی تربیتی اما بعضیام رو خودشون کار کردن دیگه مهارت دارن خوش برخورد اهل صلح  معاشرتی و آرام و مهربان 

اگه راهکاری دارید و اینکه چگونه این طور هستند بگید؟؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

من جز دسته ی دوم هستم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی چیز ها ذاتی هست من خودم به شخصه درونگرام میبینی یهو یکی کلی حرف بهم گفت ولی من همینطور بهش نگاه کردم،نمونش تاپیک قبلیم،،واقعا علتش رو نمیدونم تا حالت بهش فکر هم نکرده بودم با تاپیک شما به فکر فرو رفتم واقعا

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

بعضی چیز ها ذاتی هست من خودم به شخصه درونگرام میبینی یهو یکی کلی حرف بهم گفت ولی من همینطور بهش نگاه ...

بله خوندم شما خیلی آدم خوبی هستی و دوستت کاملا اخلاق و افکار  متفاوتی با شما داره اکثر ادما جواب اون ادمو میدن تازه احساس میکنن داره از اخلاقشون سواستفاده می‌شه ساده گرفته شدن پس هم برخورد جدی میکنن هم کات !تبریک میگم بابت خوب بودنت ولی خب مال شما ذاتیه؟🤔چطور کنترل میکنین ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

اینا از بچگی تو شرایط آرومی بزرگ شدن و تنش رو تجربه نکردن...خودم چند مورد تپ نزدیکانم دارم...از بچگی خیلی زندگی آروم و بی دغدغه ای داشتن و مشکل خاصی تو زندگی نداشتن و همه نیازهاشونم به موقع رفع شده و هرگژ دچار کمبود نشدن...و خیلی هم بهشون محبت و توجه میشده

اینا از بچگی تو شرایط آرومی بزرگ شدن و تنش رو تجربه نکردن...خودم چند مورد تپ نزدیکانم دارم...از بچگی ...

ولی من برعکسشم دیدم در تنش بزرگ شدن اما خودشون آرومن یا در آرامش بزرگ شدن مادر پدرشونم آروم اما خودشون خونخوار بار اومدن و این عجیبه یا مثلا یه خواهر آرومه اون یکی پرتنش

این چطوری میشه توضیحش به نظرت 🤔

بله خوندم شما خیلی آدم خوبی هستی و دوستت کاملا اخلاق و افکار متفاوتی با شما داره اکثر ادما جواب اون ...

آره ذاتیه من درونگرام و اصلا ارتباط برقرار کردن برام یکم سخت،بعد خیلی آدم احساساتی هستم،اگه با یکی دعوا بگیرم مثلا یکی اون بگه یکی من حالم خیلی بد میشه و تا مدتها دپرس و افسرده میشم واسه همین اگه یکی باهام دعوا بگیره تو دلم میگم ولش کن اون الان بس میکنه اون الان بس میکنه اگه تو هم باهاش دعوا رو بگیری باز دوباره افسردگیت شروع میشه ها!همینطوری که با خودم حرف میزنم و مغزم رو فریب میدم تا اون موقع اون طرف دیگه حرف هاش رو زده و دعوا هاش رو هم کرده بعدش منم به سرعت محیط رو ترک میکنم و اگه بخوام حرفای اون طرف رو از مغزم بیرون بریزم گریه میکنم و سبک میشم چند تا نفس عمیق میکشم و ی لیوان آب سرد میخورم و تمام و بعدش اون طرف شرمنده کارش میشه و میاد عذرخواهی البته همه اینجوری نیستن ولی عذرخواهی کردن ها برام مهم نیست از این نظر گفتم که اگه تو دعوا دعوا رو کش ندیم طرف شرمنده میشه

ی سری یکی از دوستام گفت تو بگو مگو ها همیشه ی چهره مظلومی به خودت میگیری که آدم دلش میخواد خودشو فحش بده که باهات اینطوری حرف زده😅

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....