2777
2789
عنوان

سایت های معتبری که خرید قسطی از اسنپ پی دارن رو معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4646 بازدید | 44 پست
ببخشید زیاد سوال میکنم چقد زمان میبره که ازش استفاده کنم بتونم قسطی خرید کنم

والا  دقیق یادم نیست من دوسالی میشه دارمش توی ۱۵ گیر کرده ولی خواهرم کمتر از منم استفاده میکنه شده ۲۵.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من نمیتونم خرید قسطی انجام بدمفقط اعتبارم یک میلیونه که اونم فقط میتونم باهاش ماشین بگیرم

یه سری مراحل فعال سازی داره من خیلی وقت پیش انجام دادم الان یادم نیست

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

از هانا خریدم ماه پیش یکیش خیلی خوب بود ولی یکیش اون کیف کریستین دیور بود که با عمسش زمین تا اسمون فرق میکرد

طلام از گالری زرفام خریدم 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

باید ازش استفاده کنی تا بیشتر شه مال منم اول ۱ میلیون بود الان ۱۵ میلیونه، مال خواهرم۲۵ میلیون

جدی؟😳من تا حالا بیشتر از ۲تومن اعتبار نداشتم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

باید ازش استفاده کنی تا بیشتر شه مال منم اول ۱ میلیون بود الان ۱۵ میلیونه، مال خواهرم۲۵ میلیون

اوه چه زیاد من چندماهه خرید میکنم قسطامم ۱۰/۱۵ روز قبل مپعد میدم بازم همون دو تومن اولیو میده

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️