2777
2789
عنوان

سایت های معتبری که خرید قسطی از اسنپ پی دارن رو معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4646 بازدید | 44 پست
از هانا خریدم ماه پیش یکیش خیلی خوب بود ولی یکیش اون کیف کریستین دیور بود که با عمسش زمین تا اسمون ف ...

عه چقد بد😐کیفی که برای من فرستادن عین عکسش بود جنسش هم بد نبود البته مربوط به ۴سال پیشه

طلا رو فقط حضوری میخرم😬😬😬😬

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکی ک مناسبه پربازدید شدنه

نه گلم من حوصله پر بازدید ندارم🤣 پر بازدید باشه برای افراد دروغگو و پز پزو و بدبخت نما🤣🤣🤣🤣

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

ای بابا☹

سه تا کفش سفارش داده بودم، یکماه طول کشید تا بهم پیام داد یکیش ناموجوده، من کلی زنگ زدم زورشون میومد حتی جواب بدن یکهفته طول کشید تا بلاخره جایگزین کردم، مابه‌التفاوتم دادم بهش 

بعد کلی کشمکش که فرستاد دیدم دوتا کفش فرستاده، زنگ زدم میگم چرا دوتاست میگه موجود نبوده 😕😕😕 هزینه شم برنگردوند، پدرم در اومد انقد زنگ زدم تا پولشو گرفتم، اخرم 150 تومن کمتر بهم داد،پولی نیست اما حرومشون باشه اصلا راضی نیستم

فروشگاه کتونی پرو و کتونی خان هر دو با هم کار میکنند، خواستی کفش بخری اصلا سمت این فروشگاه ها نرو 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سه تا کفش سفارش داده بودم، یکماه طول کشید تا بهم پیام داد یکیش ناموجوده، من کلی زنگ زدم زورشون میومد ...

آره آدم بابت پولش حرص نیمخوره بیشتر بابت اعصاب خوردی و تو ذوق خوردنش حرص میخوریم

مرسی عزیزم بابت اطلاع رسانی💓

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

آره آدم بابت پولش حرص نیمخوره بیشتر بابت اعصاب خوردی و تو ذوق خوردنش حرص میخوریممرسی عزیزم بابت اطلا ...

قربووونت 🌸✨

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سلام عزیزان من از خوش پوش خرید کردم ولی نه شماره سفارش داده بهم نه پیامکی اومده چکارکنم حالا؟زنگم میرنم جواب نمیدن

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
سلام عزیزان من از خوش پوش خرید کردم ولی نه شماره سفارش داده بهم نه پیامکی اومده چکارکنم حالا؟زنگم می ...

سلام عزیزم من تجربه خرید ازین سایت رو نداشتم

میتونی بری قسمت پشتیبانی حتما شماره تماس یا واتس اپ دارن برای پیگیری 

ولی همیشه سعی کن وقتی ثبت سفارش میکنی و هزینه رو پرداخت میکنی از صفحه ش اسکرین بگیری

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘