نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین
خیلییی طول میکشه خوب بشه یادم نیس یه سال اینا شاید
درمانش یکی دوهفته نیس بیشتره
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین
هلیکوباکتر پیلوری داشتم خیلییی طول میکشه خوب بشه یادم نیس یه سال اینا شایددرمانش یکی دوهفته نیس بیش ...
علایمت چی بود عزیزمممممم
میشه علایمت رو بگی
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
معده درد داشتم فک میکردم قلبم درد میکنههمینکلی دارو داده بود یکیش امپرازول یادمهقضیه مال ده دوازده ...
من اصلا درد ندارم فقط رفلاکس
نمیدونم زخمه یا ن
نوبت اندوسکپی گرفتم
من یمدت بود یه چیزی انگار سکه تو گلوم بود یا مثلا انگار قرص تو گلوم گیر کرده بود اصلا دردی چیزی نداشت ولی،یکی نیگفت تیروئیده یکی میگفت لوزته ...تا رفتم دکتر نگاه تو گلوم کردگفت اسید معده گلوتو زخم کرده چجوری این مدته تحمل میکردی چجوری اذیت نمیشدی؟من بشدت دوهفته لی بود حالت تهوعم داشتم اصلا طبیعی داشتم غذا میخورم یهو میخواستم بالا بیارم،کلی قرص معده و دارو برام نوشت حتی سونو هم رفتم،خلاصه سرسری نگیر برو دکتر
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
من یمدت بود یه چیزی انگار سکه تو گلوم بود یا مثلا انگار قرص تو گلوم گیر کرده بود اصلا دردی چیزی نداش ...
اخی🥹عزیزک دکتر زیاد رفتم خوب نشدم الان میخام برم اندوسکپی
فقط با بی خیالی و رعایت تغذیه درست میشه دارو گیاهی هم بومادران شوهرم ، خواهرم ، عروس داییم اینجوری خ ...
ممنونم عزیزم
با چی خوب شدن؟همین بومادران؟
خواهش میکنمآره بومادران از عطاری بپرس بعد، زخم معده برا اعصابه باید ریلکس کنید غذاهایی که باعث ترشح ...
دقیقا من شدیدا خیلیییی شدید استرس دارم😨
چشم عزیزم ممنونم💕🫶🫶