مرضیه_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 450 عنوان ذکر برای بچه دار شدن 194 بازدید | 34 پست چه ذکری برای بچه دار شدن خوبه؟میخوام همینجور که دارم کارامو انجام میدم بخونم.الانم چله حدیث کسا گرفتم با چله ناد علیسه شنبه هام میخوام نماز امام زمان بخونملطفاً هر کی دید برام دعا کنه تا سال دیگه این موقع بچم به دنیا بیاد 1403/12/15 | 20:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somaie عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 16890 من خودمم مشکل شما رو دارمنماز استغفار راحته تو گوگل سرچ کن . کلا استغفار باید زیاد انجام بدیممن ختم قرانم برداشتم که ماه رمضان انجام بدم . گاهی هم نماز شب میخونم بقیش هم توکل به خدا
مرضیه_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 450 باردار میشی یه پسر حس ششمی؟واقعاً؟معلوم نیست کی هست؟
مرضیه_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 450 من خودمم مشکل شما رو دارمنماز استغفار راحته تو گوگل سرچ کن . کلا استغفار باید زیاد انجام بدیممن ختم ... منم خیلی ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه میگم قرآنم دارم میخونم تا آخر ماه رمضان میخوام ی ختم قرآن داشته باشمبرا هم دعا کنیم
somaie عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 16890 منم خیلی ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه میگم قرآنم دارم میخونم تا آخر ماه رمضان میخوام ی ختم قرآن دا ... ان شالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه . براتون سه تا صلوات فرستادم
مرضیه_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 450 اسی شما مشکلتون چیه؟ من ۱ سال و نیم حدوداً تو اقدام بودم باردار نشدمبعد آبان شدم تو ۸ هفته سقط شدمدوباره دی شدم تو ۶ هفته فهمیدم خارج رحمیه عمل کردم الانم ی لولمو با جنین تو عمل برداشتن با این ی لوله معلوم نیست دیگه چه بلایی سرم بیاد
مرضیه_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 450 ان شالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه . براتون سه تا صلوات فرستادم ممنون عزیزم
مشهدمیشینم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 3215 رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أنتَ خَیرُالوارثین مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام
somaie عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 16890 من ۱ سال و نیم حدوداً تو اقدام بودم باردار نشدمبعد آبان شدم تو ۸ هفته سقط شدمدوباره دی شدم تو ۶ هفته ... ناراحت نباش خیلی ها با یک لوله و یک تخمدان هم باردار شدن خداروشکر مشکلت حل شدنیه من که کارم خیلی سخته انچنان امیدی هم ندارم مگه خدا برام معجزه کنه . شوهرم آزواسپرم هست
مرضیه_خسته مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 450 رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أنتَ خَیرُالوارثین شما چجوری فرزند خونده گرفتید؟منم خیلی دلم میخواد اما میگن باید چیزی به نامش بشه که چیزی نداریم به نامش بزنیم
anita_1 عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 1705 ایشالا به همین زودی خبر مامان شدنتو بشنوی اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂