2777
2789
عنوان

ذکر برای بچه دار شدن

177 بازدید | 34 پست

چه ذکری برای بچه دار شدن خوبه؟

میخوام همینجور که دارم کارامو انجام میدم بخونم.

الانم چله حدیث کسا گرفتم با چله ناد علی

سه شنبه هام میخوام نماز امام زمان بخونم

لطفاً هر کی دید برام دعا کنه تا سال دیگه این موقع بچم به دنیا بیاد

من خودمم مشکل شما رو دارم

نماز استغفار راحته تو گوگل سرچ کن . کلا استغفار باید زیاد انجام بدیم

من ختم قرانم برداشتم که ماه رمضان انجام بدم . گاهی هم نماز شب میخونم بقیش هم توکل به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم مشکل شما رو دارمنماز استغفار راحته تو گوگل سرچ کن . کلا استغفار باید زیاد انجام بدیممن ختم ...

منم خیلی ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه میگم 

قرآنم دارم میخونم تا آخر ماه رمضان میخوام ی ختم قرآن داشته باشم

برا هم دعا کنیم 

منم خیلی ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه میگم قرآنم دارم میخونم تا آخر ماه رمضان میخوام ی ختم قرآن دا ...

ان شالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه . براتون سه تا صلوات فرستادم

اسی شما مشکلتون چیه؟

من ۱ سال و نیم حدوداً تو اقدام بودم باردار نشدم

بعد آبان شدم تو ۸ هفته سقط شدم

دوباره دی شدم تو ۶ هفته فهمیدم خارج رحمیه عمل کردم الانم ی لولمو با جنین تو عمل برداشتن با این ی لوله معلوم نیست دیگه چه بلایی سرم بیاد 

من ۱ سال و نیم حدوداً تو اقدام بودم باردار نشدمبعد آبان شدم تو ۸ هفته سقط شدمدوباره دی شدم تو ۶ هفته ...

ناراحت نباش خیلی ها با یک لوله و یک تخمدان هم باردار شدن 

خداروشکر مشکلت حل شدنیه 

من که کارم خیلی سخته انچنان امیدی هم ندارم مگه خدا برام معجزه کنه . شوهرم آزواسپرم هست