2777
2789
عنوان

ذکر برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 34 پست
شما چجوری فرزند خونده گرفتید؟منم خیلی دلم میخواد اما میگن باید چیزی به نامش بشه که چیزی نداریم به نا ...

این قانون برداشته شده

موقع شناسنامه تعهد محضری میدید هردو که بعداز فوت 1سوم اموال برسه به بچه. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله مشکل شما هم حل شهآزو اسپرم درمان نداره؟

اگه انسدادی باشه با عمل 

اما دکتر به شوهر من گفت غیر انسدادی . باید بره از بیضه نمونه برداری کنه اگه اسپرم بدرد بخور باشه بریم آی وی اف

اگه نباشه هم که دیگه هیچی تمام.

البته یه سری درمان جدید اومده اما هم هزینه بالایی داره هم جواب دادنش قطعی نیست

این قانون برداشته شدهموقع شناسنامه تعهد محضری میدید هردو که بعداز فوت 1سوم اموال برسه به بچه.

ببخشید خب مگه اسم بچه تو شناسنامه شما نمیره که بعداً ارث ببره؟

من ی بچه پسر دارم یعنی چند سال طول میکشه تا بهمون بدن؟

بعد فقط هم پسر میدن انگار نمیدونم چیکار کنم

میگن خیلی طول میکشه حدود ۴ سال دیگه بیخیال شدم وگرنه بیشتر دلم فرزند خونده میخواست

اگه انسدادی باشه با عمل اما دکتر به شوهر من گفت غیر انسدادی . باید بره از بیضه نمونه برداری کنه اگه ...

انشاالله همین اسپرم به کار میاد آی وی اف میکنید درست میشه

به حق این ماه عزیز 

ببخشید خب مگه اسم بچه تو شناسنامه شما نمیره که بعداً ارث ببره؟من ی بچه پسر دارم یعنی چند سال طول میک ...

رفته 

ولی بعدا ممکنه بقیه اقوام یا اگر بچه داشته باشه طرف ادعای وراثت کنن و بتونن از طریق تاریخ صدور شناسنامه یا متنی که صفحه توضیحات نوشته میشه ثابت کنن که اون بچه بچه زیستی شما نیست اون زمان شرعا و قانونا به اون بچه چیزی نمیرسه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

رفته ولی بعدا ممکنه بقیه اقوام یا اگر بچه داشته باشه طرف ادعای وراثت کنن و بتونن از طریق تاریخ صدور ...

به شما چند سال طول کشید دادن؟

البته به ما نوزاد نمیدن

دختر هم نمیدن 

و اینکه میگن خیلی بیشتر طولش میدن نسبت به اونایی که هیچ بچه ای ندارن

به شما چند سال طول کشید دادن؟البته به ما نوزاد نمیدندختر هم نمیدن و اینکه میگن خیلی بیشتر طولش میدن ...

من اون زمانی که بچه مو اوردم بچه نداشتم و اولویت اول بهزیستی بودیم

نظرتون در مورد امین موقت یا کودک نیازمند درمان چیه؟ 

من اون زمانی که بچه مو اوردم بچه نداشتم و اولویت اول بهزیستی بودیمنظرتون در مورد امین موقت یا کودک ن ...

نه طاقت موقت ندارم چون تا آخر عمر باید بشینم حسرت بخورم دلتنگ بمونم میدونم ی مرغ مینا داشتم ردش کردم هنوز که هنوزه غصه میخورم چه برسه ی بچه باشه

نیازمند درمان هم آدم دلش نمیاد بچه مریض ببینه 

نه طاقت موقت ندارم چون تا آخر عمر باید بشینم حسرت بخورم دلتنگ بمونم میدونم ی مرغ مینا داشتم ردش کردم ...

من دوتا اوردم

یکی هم نیازمند درمانه. مشکلی هم ندارم شکر خدا. 

کاش بتونید یک کم دلتون رو بزرگ کنید. اینجوری مادی و دنیایی به قضیه نگاه نکنید. 

من دوتا اوردمیکی هم نیازمند درمانه. مشکلی هم ندارم شکر خدا. کاش بتونید یک کم دلتون رو بزرگ کنید. این ...

نیازمند درمان برا خودمون میدونه؟

مثلاً چجور درمانی؟

معلول و اینا که نمیدن؟

برا شما جفت پسرن؟

نیازمند درمان برا خودمون میدونه؟مثلاً چجور درمانی؟معلول و اینا که نمیدن؟برا شما جفت پسرن؟

بله نیازمند درمان پیش شما میمونه و مراحل شناسنامه دار شدنش هم راحت تره یعنی زودتر میدن

اونجا همه جور بیماری ای هست مثلا خانواده ای بودن که معلول هم بردن. یعنی انومالی پا یا دست و پا

اونها شرایط شما رو بررسی میکنن و با توجه به شما کودک رو بهتون معرفی میکنن. اگر اینجور بچه هایی خواستید کانال پدر بزرگ خوانده توی ایتا و اینستا رو دنبال کنید و یا یک سری به موسسه بهرویش مشهد یا تهران بزنید. نمیدونم توی استانهای دیگه هم افتتاح کردن یا نه ولی این دو استان رو مطمئنم.