2777
2789
عنوان

من از همه چی زده شدم

127 بازدید | 14 پست

تو خونه قبلا وقتی که با خواهر و برادرم دعوا میکردم من زود ساکت میشدم و اینا دیگه به سکوتم عادت کردن 

الان من میرم مدرسه بین بچه ها  دعوا هست و تنهام 

میام خونه برادر و خواهرم که ولکن نیستن باهام دعوا میکنن و چون بزرگ شدم گفتم دیگه ساکت نمیمونم و جوابشونو میدم بعدا که جوابشونو میدم پدر مادرم به جای اینکه به طرف مقصر بگن ساکت شو به طرفی که تقصیر نداره بهش میگن ساکت شو و اجبارش میکنن که ساکت شه تو دعواها بین خواهر و برادرم من همیشه حق دارم به جای اینکه به طرف کوچیکتر بگن ساکت شو به طرف بزرگ تر میگن تا اون طرف کوچیکتر روش زیاد تر شه و لوس تر بشه و هی اون ادامه بده اینجوری که احساس میکنی خودت مقصری نه طرف 

تو خونه هم انقدر پدرم محدودمون کرده که نمیتونیم نفس راحت بکشیم همش داخل خونه هستیم حتی تو حیاط هم نمیشه بشینیم یا بمونیم 

اینقدر دیگه از کودکی محدود بودیم تا الان و از رفتارای پدرم همه اینا روم تاثیر گذاشتم ادم افسرده ایی هستم تنهام حتی تو جامعه و بین جمعیت خانواده انگار من اصلا و جود ندارم و دیده نمیشم 

اصلا من از کل زندگی زده شدم از محدودیت از خانواده از جامعه از فشار از نظر روانی دیگه نمیخوام این زندگی کوفتی رو ادامه بدم کل زندگیمو تو خونه گذشتم هیچی از دنیا ندیدم پدرم زندگیم ، کودکیم ، جونیم و،، کلا داره به باد میره همش هم تقصیر پدرمه و هر گناهی که انجام بدم تو گردنش بیفته الهی 

از کودکی تا الن فقط ساکت ساکت ساکت تنها  دیده نشدن.    افسردگی و همین 

راهی هم نداره اگه ازدواجم بخوام بکنم اوضاع بدتر و بدتر میشه 

دوست دارم امروز قبل از فردا بمیرم نمیدونم خدا چرا منو تو این خانواده کوفتی افریده 

والا من با بچه های مدرسه که هرگز درگیر نشدم ولی با داداشام تا دلت بخواد همو می‌زنیم کتک حرف فحش و خب مامان بابامم چیزی نمیگن تا ول میکنیم همو 

اهمیت نده زیاد سعی کن درگیر نشی اصلا سر صحبتو باز نکن

من خودم با داداش بزرگم قبلا خیلی بحثمون میشد الان خیلی کم باهاش حرف میزنم رابطه مونم خوبه

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من با بچه های مدرسه که هرگز درگیر نشدم ولی با داداشام تا دلت بخواد همو می‌زنیم کتک حرف فحش و خب ...

اون طرف مقابل چسبه اگه چسب نباشه که من مرض دارم مگه ادامه بدم 

یه جوری پدر مادرم خاهر و بردارمو تربیت کردن که با اونا مثل پادشاها باشون رفتار میکنن ولی با من مثل یک فقیر بی فایده رفتار میکنن انقدر که لوسشون کردن 

من که تو مدرسه درگیر نمیشم بچه ها با هم دیگه درگیرن و من همیشه تو مدرسه تنهام یعنی تمام عمرم شده تنهایی

منو توصیف کردی، اشتباه کردم ،همه رو بدعادت کردم بس سکوت کردم

منم اینقدر که ساکت شدم مردم عادت کردن که هر بدی رو بندازن سر من چون میدونن من ساکتم و از سکوتم سوء استفاده میکنن

[QUOTE=374274831]اون طرف مقابل چسبه اگه چسب نباشه که من مرض دارم مگه ادامه بدم  یه جوری پدر مادرم خاهر و بردارم ...[/QUO

مث مادر من به من میگه مهناز( خواهر کوچیکم)رو بیدار کن ببریدش خرید کنه برای خونه ،کلی بهم برخورد کم محلش کردم همیشه بد منو خاسته کوچیکم کرده پیش همه بچه هاش خدا جوابش رو بده

روی حافظه و تمرکزت هم تاثیر گذاشته؟؟

اره قبلا حافظم خیلی خوب بود الان تبدیل به گند شده 

تمرکز که خیلی چون اعصابم زود خورد میشه اصلا نمیتونم تمرکز کنم سرم یه جوری میشه که انگار سنگه قفل میشه 

بعدا شب که میخوام بخوابم کلی گریه میکنم و میخوابم 

[QUOTE=374274831]اون طرف مقابل چسبه اگه چسب نباشه که من مرض دارم مگه ادامه بدم یه جوری پدر مادرم خا ...

منم همینطور یه ادمی ازم ساختن که هر بار اینا میخوان دعوا کنن حتی یا تقصیری ندارم همه چیو میندازن رو سرم 

کلا خانواده ام یه ادمی ازم ساختن در برابر همه ضعیف افسرده شکسته تنها قضاوت شده 

انشا الله الهی هر گناهر که من بکنم گردن خانوادم بیفته چون همه گناهم نتیجه زندگی کوفتی که برام ساختن هر دروغی هر دعوایی هر گناهی که دارم الهی به گردنشون بیفته 

دخترای دیگه رو میبینم که از خانواده هاشون لباساشون وسایلشون و.. تعریف میکنن میگم خوش به حالشون حتی ظاهرشون زیباست

من ظاهرمو ببینید اینگار پیرم و اینگار واسه زمان های خیلی قدیم هستم من حتی اتاقی جدا واسه خودم ندارم 

منم همینطور یه ادمی ازم ساختن که هر بار اینا میخوان دعوا کنن حتی یا تقصیری ندارم همه چیو میندازن رو ...

من بچه دارم خودم  مادرم، ولی دیدم تا دم گور میخاد کوچیکم کنه از سادگی و سکوتم به نفع خودش و چاپلوسی جلو بقیه بچه هاش سوء استفاده کنه به نفع خودش ،چند وقتی جواب همه رو میدم مردم از بس ریختم تو خودم و مریض شدم 

شما هم بعضی وقتا جواب بده نریز تو خودت وگرنه تا آخر عمر همینه و ازمون سواری میگیرن