2777
2789
عنوان

پیشنهاد وعده نهار وشام

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 28 پست
این خیلی زمان بره

کلم پلو شیرازی... عدس پلو ...استامبولی پلو..

از شب قبل مخلفاتش رو آماده کن برنج هم خیس کن فردا نیم ساعته پخته میشه

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑
تن ماهى با كته سالاد فصل با تن ماهى  سالاد ماكارونى با تن ماهى  تن ماهى خالى  تن ...

خخخخ تن ماهی خیلی دوس؟

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلم پلو شیرازی... عدس پلو ...استامبولی پلو.. از شب قبل مخلفاتش رو آماده کن برنج هم خیس کن فردا نیم ...

واس شب میتونم راحت شام درس کنم روزا نمیشه...اره مواد اماده کنم سریع حاضرمیش

واس شب میتونم راحت شام درس کنم روزا نمیشه...اره مواد اماده کنم سریع حاضرمیش

حاضری نزار جلوشون گرچه گرون تر هم در میاد بعدش میگن رفتیم خونش ظهر حاضری داد خوردیم

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

سمبوسه با نون لواش، کشک بادمجان،کله جوش، ساندویچ مرغ ،ساندویچ کتلت ، ساندویچ بندری، سالاد الویه، پاستا، خوراک لوبیا  ،خوراک سبزیجات، ماش پلو، 

گاهی باید خراب کرد و از نو ساخت ...