2777
2789
عنوان

عکس نوزادمومیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 41 پست

پسرمن دنیا اومد خیییلی زشت بود تپل و تیره و زشت ولی چهارماهش شد هزار الله اکبر هزار ماشالا شکفت و ماه شد مژه هاش به ابروهاش میرسه موهای مشکی چشما درشت 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

حرفایی میزنن بعضیا

حالا کدوم نوزادی مثلا چهره ی چمیدونم خاص و زیبایی داره

همه ی بچه ها بدنیا میان یه شکلن تقریبا

بعد به مرور رنگ عوض میکنن

برای مادر از همون جنینی زیبان ولی برای بقیه نه

لازم نیست به زبون آورده بشه که اونا شعور نداشتن شما ذهن خودتُ درگیر این چیزا نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

عزیزم بضیا گ و ه زیاد میخورن تو به مغز مریض بقیه توجه نکن

یه سریا از حسادت و حسرت میخان ی کرمی بندازن اذیتت کنن حالشون خوب شه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
ما به شوخی میگیم که بچه چشم نخوره. شاید فامیلا شمام منظورشون همینه

زن عموی منم همینجوریه

تو بیمارستان آبجیم بغل کرده بود باهاش بازی میکرد و با زبون بچگونه بهش میگفت چه دختر زشتی😍 

بعد من با خودم میگفتم چرا اینجوری میگه

بعدا مامانم علتش بهم گفت

من یه پسر عمو دارم، وقتی به دنیا اومد ، واقعا زشت بود.

من کوچولو بودم، با مامانم رفتیم دیدنش، من اروم چسبیدم به مامانم ، کوچیک بودم، خود زن عموم خندید گفت، چیه، بچه ام خیلی زشته.

ولی بزرگتر که شد ، هزار الله اکبر، اینقدر خوشگله که، خود زن عموم میگه، این جوجه اردک زشت بودش.

قیافه نوزاد هزار بار عوض میشه

بچه هااعکس چرافرستاده نمیشه اصلا می‌فرستم می‌چرخه ولی نمیره

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰