2777
2789
عنوان

خالم میگه با ناتوان ذهنی ازدواج کن

287 بازدید | 39 پست

سلام من ۲۰ سالمه و تک فرزندم و بشدت وابسته خانوادم هستم و دانشجو ام یه دختر خاله دارم که یه سال و نیم از من بزرگتره اون از ۱۶ یا ۱۷ سالگی خواستگار داشت ولی من حتی یه خواستگارم ندارم اون چادریه ولی من مانتویی ام محجبه ام هستم مثلا اینجوری نیست که بخوام مانتوی کوتاه بپوشم یا موهام بیرون باشه زیاد 

اهل آرایشم نیستم مثل دخترخالم 

چهره های جفتمونم معمولیه مثلا مسجد که میریم واسه اون تو مراسما کلی خواستگار براش پیدا میشه ولی حتی یه نفر به خانواده من پیشنهاد داده اینم بگم اصلا اهل ارتباط با پسرا نیستم 

به ظاهرم همیشه اهمیت میدم و مرتبم عطر میزنم و سعی میکنم رفتارم مناسب باشه اون یه کم شلخته اس و حوصله نداره به خودش برسه ولی خیلیم نامرتب نیست

وضع مالی خانواده هامونم تقریبا مشابه هست اون یه داداشم داره که داداشه ازش کوچیکتره مدرسه ای هست

من دانشگاه سراسری مهندسی  کامپیوتر میخونمو ماشینم دارم

ولی خب اون غیرانتفاعی هست و رشته ادبیات میخونه 

در حالت کلی تفاوت چندانی نداریم حتی از نظر قیافه برام سواله که چرا اون ۲۰ تا خواستگار داره منو هیچکس حتی نگامم نمیکنه با اینکه من تو جمع خیلی مورد توجه قرار میگیرم و اکثریت ازم خوششون میاد ولی تا حالا هیچکس برای ازدواج پیشقدم نشده

آخر این ماهم عروسیشه مادرش که میشه خالم مدام میپرسه چرا تو خواستگار نداری چرا هیچکس تا حالا درخواست ازدواج نداده بهت 

یه پسری بود که از نظر ذهنی یه کم مشکل داشت خالم گفت اون بیچاره هرجا میره بهش دختر نمیدن به مادرم گفت عیب نداره بهشون بگو ببین قبول میکنه بیاد منو بگیره یا نه

منظورش این بود حتی یه آدم ناتوان ذهنی هم منو نمیخواد خیلی دلمو شکوندن  انگار ازدواج کردن افتخاره 

خانواده من خیلی دوستم دارن و خیلی بهم اهمیت میدن و تا حالا کوچکترین چیزی برام کم نذاشتن و تو رفاه صد در صدی بزرگ شدم در حالیکه دخترخالم اینجوری نیست و حتی خالم میگه کرایه ماشین نمیدم بهش و باید پیاده بره بیاد

مادر من هیچ وقت تا حالا نشده بخواد کسیو مسخره کنه همیشه آرزوی خوشبختی میکنه درحالیکه همه روح منو با رفتاراشون آزار میدن

ولی اینم بگم که شوهرخالم به دخترش میگه برو تو جمع هایی که خانم های مسن هستن یا روضه های خانگی و مسجد

ولی من خیلی کم میرم مگه مراسم اقوام نزدیک اونم با زور خانواده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می خوای چیکار خواستگار اخه عزیزم 

اصلا چرا انقدر مقایسه کردی 

جایی نرو که خواستگار پیدا بشه 

مگه به تعداد خواستگاره تو در نهایت با یه نفر خوشبخت میشی 

میزدی تو دهن خالت یچیز بهش بگو چقدر پرروعه 

واقعيتش اينه كسايي كه اطرافتون هستن، خودشون رو درحد شما نميدونن،فكر ميكنن بيان خواستگاري جواب رد بهشون ميدين

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)
واقعيتش اينه كسايي كه اطرافتون هستن، خودشون رو درحد شما نميدونن،فكر ميكنن بيان خواستگاري جواب رد بهش ...

دقیقا منم همینو میخواستم بگم

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊

منم ی دوست داشتم تک فرزند بود اصلا خاستگار نداشت ... چون معمولا تک فرزندا خیلی مستقل نیستن و اینکه فردی ک میخواد باهاشون ازدواج کن باید بپذیر ک پدر زن و مادر زن همیشه دخالت های خاص خودشون دارن 

واقعيتش اينه كسايي كه اطرافتون هستن، خودشون رو درحد شما نميدونن،فكر ميكنن بيان خواستگاري جواب رد بهش ...

خب جواب رد میدیم چون من اصلا قصد ازدواج ندارم زیر ۲۴ سالگی

حرف های بیهوده رو بیخیال شو مگه چه سنی داری طرف 30 سال داره تازه ازدواج میکنه هیچکس هم کاریش نداره 

یه بار هم خالت حرفی گفت سفت و سخت جوابش رو بده که بفهمه به اون ربطی نداره 

ازدواج نکردن بهتر  از تن به هر ازدواجی دادن هست

وااای مامانت باید یکی میزد دهن خالت. مگه 20سال هم سنه؟؟  وای من چقد عصبی شدم. اصلا ناراحت نباش خاستگار باید کیفیت داشته باشه کمیت مهم نیست. والا منم خاستگار زیاد داشتم حتی یکیشون هم شغل خوبی نداشت چ فایده داره؟ یهو دیدی یه پسر عالی و شغل خوب اومد خاستگاریت

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄