2777
2789

تایپک قبلیم هست .

الان چند روزه حالم خیلی بده.چندروز پیش رفتم تو گوشیش دیدم ب ی شماره پیام داده ک(من رسیدم خونه جواب پیاممو نده) ازش پرسیدم گفت ی مشکل واسه خانوادم پیش اومده داشتم در مورد اون حرف زدم دیگه چیزی نپرس نمیتونم بهت بگم هیچ وقت ب هزار کیلومتری اون فکرا بد نکن درمورد من تو همه چیز منی بد ی ساعت دید من هنوز ناراحتم اومد بهم گفت چون نمیخام نارحتی تو ببینم آرامش مون بهم بخوره بهت میگم واگرنه اگه میمردمم بهت نمیگفتم نباید خانوادم بفهمن تو فهمیدی  بهم گفت پدرم معتاد شده دنبال دکتر بودم براش ک ترک کنه بد اینم بگم  راست گفته پدرش وقعا معتاد شده.. ولی من هنوز ذهنم درگیر بود اون شماره کیه رفتم تو گوشیم ذخیرش کردم دیدم همون دوست قدیمیشه  دنیا روسرم خراب شد اون لحظه. رفتم از همراه من کارکرد سه ماه اخرشو پیرینت گرفتم دیدم این بیست روزه باهم حرف زدن مکالمه شونم ی ساعت نیم ساعت بود     چند روز ی بارم باهم تماس گرفته بودن پیام داده بودن تا صبح نخابیدم بد شوهرم بیدارشد بره سرکار دید حالم خیلی بده گفت چی شد بهش گفتم میدونم با کی حرف زدی. بد گفت اره چون مشکل داشته احتیاج به کمک داشته منم در حد توانم  بهش کمک کردم چون میدونم کسیو نداره ی ادم بد بخته مریض بوده ۲ تومن بهش دادم  اسکرین پیاماشم میزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست قدیمی یعنی چی؟ خانوم یاآقا؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
شاید راس میگه دلش براش سوختهولی حرف زدنای طولانی برای چی ؟؟

داشته مشکلاتشو براش باز میکرده 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

مردا همیننهزارتا دروغ بهم میبافنهمون چیزیه خودت فکرشو میکنه درست فکر کردی عزیزم💔

میدونم خیانت نکرده چون همدیگه رو خیلی دوست داری همیشه  بهم محبت میکنه ازم تعریف میکنه جلوی جمع هیچ کمبودیم براش نذاشتم  مثل ی رفیق هستیم برا هم  همیشه بهم میگه فکر نکردم تو زندگیم ی نفرو انقدر  دوست داشته باشم اعشقش باشم تو برام از همه لحاظ ۱۰۰

داشته مشکلاتشو براش باز میکرده

نمیدونم چند روز ذهنم خیلی در گیره همش میگم درمورد چی حرف زدن پیام دادن چی گفتن دارم داغون میشم خیلی حالم بده ترو خدا بگید چیکار کنم بهشم گفتم پرینت اون پیامارو برام بگیر گفت باشه برات میگیرم

میدونم خیانت نکرده چون همدیگه رو خیلی دوست داری همیشه بهم محبت میکنه ازم تعریف میکنه جلوی جمع هیچ ک ...

همه اینا بستگی به این داره تعریفت از خیانت چیه. یکی اگه همینکارو شوهرش کنه میگه خیانته. یکی تا رختخواب نرن نمیگه خیانته. مثل شما

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نمیدونم چند روز ذهنم خیلی در گیره همش میگم درمورد چی حرف زدن پیام دادن چی گفتن دارم داغون میشم خیلی ...

شما یه کم ساده ای عزیز