2777
2789
عنوان

مجردااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 64 پست
اخ خاهر اینا داغن هنوز باید خودشون تجربه کنن تا ب حرف ما برسن اینجا ایرامه وضعیت اقتصادی سطح فرهنگ ن ...

من چهارساله ازدواج کردم و خودمم قربانی انتخاب اشتباه بودم

ولی ادم خوشبختم دیدم (با عقلش پیش رفته) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مثل هم نیستن بس کن فقط داری انرژی منفی میدی به کسایی که میخوان ازدواج کنن برن سر خونه زندگیشون!!! 

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

شما نباید به حرف و قول های مردها اعتماد کنیدباید میدیدین عملا چه کارهایی حاضرن براتون انجام بدن!؟ مت ...

من بهترین هدیه ها و بهترین عروسی و عقد و هرجیزی ک فکر کنی رو دارم زندگی من لاکچریه ولی مادرشوهر فضول که خودشو پیش همه فزسته نشون میده و مشکلات دیگه دارم

شرایط هرچقدر سخت باشه می ارزه من حاظرم فقط ی روز برگردم ب عقب روزایی که پر از شور شوق بودم که ی زند ...

خب طلاق بگیر برگرد خونه بابات قرارنیس برا همه نسخه بپیچی

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
خواهش میکنم نکن یه روزی ب حرف من میرسی بخدا نون خالی خونه پدرت می ارزه ب ی لقمه نون ولی با دل خون خو ...

خدا نکنه به حرفت برسه ، به پختگی برسید و انتخاب درست داشته باشید 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

سلام من ختم قرآن و جزءدر ماه مبارک رمضان میخونم واقعا به پولش نیاز دارم ممنونم میشم اگر ختمی دارین به بنده بسپارین    ختم قرآن و جزء نماز ...برای اموات انجام میدم

ختم انواع چله برای حاجات و نذر و نیاز ...اگر ختمی چیزی داشتین بنده به نیابت از شما کمتر از دفاتر مراجع وتقلید انجام میدم09351340733اینم شمارم 

التماس دعا

هرررچی هم خودش خوب باشه اخرش مامانو باباش و اطرافیانش بلاخره یکی پیدا میشه ک اعصاب ادمو با رفتارشون ...

بازم این برمیگرده به همون انتخاب درستی که گفتم! اگه قبل از ازدواج باهم وقت بگذرونید

رفتارای اطرافیانش، خودش و.... با خودتون میسنجین! اگه مرد واقعا دوستون داشته باشه اجازه نمیده اطرافیانش ناراحتتون کنن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اخ خاهر اینا داغن هنوز باید خودشون تجربه کنن تا ب حرف ما برسن اینجا ایرامه وضعیت اقتصادی سطح فرهنگ ن ...

متاسفانه دخالت خانواده حتی باعث باچیدن زندگی میشه

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند