2777
2789

این اکسم تنها کسی بود که باهاش رابطه داشتم یکم گذشت چون نه کاری داشت نه سنش بهم میخورد و به لحاظ فرهنگی ام من خیلی ازش بالاتر بودم قیافه و ظاهرمونم به هم نمیخورد گفتم کات کنیم گفت کات کنیم میرم تیمارستان میرم خودکشی میکنم فلان. گفتم باشه دوست باشیم دوست معمولی تا حالت خوب بشه...اینم گذشت چن‌ماه هی حرفای عاشقانه میزد و بار آخر توهین کرد به خونواده م و من گفتم فرهنگمون به هم نمیخوره کلا نمیخوام باهم صحبت کنیم.

امروز پیام داد که من رفتم سی سی یو.مشکل آسم و...ام داشت.منم گفتم مراقب خودت باش ولی دس از سر من بردار من چقد بدشانسم که اکسم تو بودی همه رو برق میگیره ما رو چراغ نفتی.

من کلا خیلی آدم احساسی ام الآنم روزه م،برگشت گفت تو دلمو شکستی امیدوارم خدا جوابتو بده الان بغض گرفتتم.

مگه من حق زندگی ندارم یعنی باید به خاطر یکی دیگه خودمو بدبخت کنم؟

همیشه بهش گفتم که هرکسی مسئول زندگی خودشه.نظرم همیشه همین بوده ولی باز بعد این همه مدت که باهاش راه اومدم خیلی دلم شکست که گفت تو دلمو شکستی امیدوارم خدا جوابتو بده🥲

بی همگان به سر شود تو هم روش😸😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بهش امیدی دادی یا دوسش نداشتی ولی بهش ابراز علاقه کردی مطمئن باش گردنته

ولی اگه از اول باهاش صمیمی نبودی امیدی ندادی چیزی تقصیر تو نبوده

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

اولا نباید بد حرف بزنی

دوما شما درسته حق انتخاب داری ولی مگه همون اول شرایطش و نمیدونستی؟؟ 

اگه صرفا پیشنهاد داده و تو رد کردی حق با توعه

ولی اگه‌ تو رابطه بودی باهاش نه

خب این چه حرفی بود بهش زدی کلا جواب نمی‌دادی بلاک میکردی دیگه دوست معمولی چه کوفتیه!

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
از اول چرا باش دوست شدی

قرارمون دوستی معمولی بود از اول.اون پیشنهاد رابطه داد و من هیچوقت قبول نکردم گفتم دوستت دارم فقط به عنوان دوست معمولی

خب این چه حرفی بود بهش زدی کلا جواب نمی‌دادی بلاک میکردی دیگه دوست معمولی چه کوفتیه!

اخه هربار میگفت خودکشی میکنم یا میرم تیمارستان خودمو بستری میکنم

اولا نباید بد حرف بزنیدوما شما درسته حق انتخاب داری ولی مگه همون اول شرایطش و نمیدونستی؟؟ اگه صرفا پ ...

اخه اون خیلی حرفای بدتری زد گفت تو حتی از سگ کمتری وقا نداری

اولا نباید بد حرف بزنیدوما شما درسته حق انتخاب داری ولی مگه همون اول شرایطش و نمیدونستی؟؟ اگه صرفا پ ...

نه شرایطشو نمیدونستم نمیدونستم مشکل عصبی داره فرهنگش بهمون نمیخوره مشکل اعصاب داره یا حتی مشکل جسمی

اگه بهش امیدی دادی یا دوسش نداشتی ولی بهش ابراز علاقه کردی مطمئن باش گردنتهولی اگه از اول باهاش صمیم ...

اولش که تو رابطه بودیم گفتم من این شرایطو دارم گفت خسیسی و ...منم گفتم دختر کم نیست که من طبق شرایط خونواده م میرم جلو.راه بازه میتونی بری.خودش نرفت