2777
2789

میشه مرحله به مرحله بهم بگید بعد از ترمز باید چیکار کنم؟

برای ترمز اول باید کلاج رو بگیرم بعد اروم ترمز رو بزنم 

بعد برای ول کردنشون کلاج رو که ول کردم دنده رو باید رو‌چند بزارم؟

یعنی زمانی که میخوام ماشینو خاموش کنم میخوام پامو از رو کلاج و ترمز بردارم

من که اینجوری خیلی قاطی میکنم توی چت یکی بخاد یادم بده 

کسی نیست به صورت عملی بشینه صندلی راننده برات توضیح بده؟

اینجوری به نظرم زودتر یاد میگیری

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای ماشینو خاموش کنی دنده رو خلاص میکنی پاتو از رو کلاج برمیداری بعد ترمز دستی رو میکشی پاتو از ر ...

میشه بهم بگی میخوام دنده عقب برم چطور برم؟

همینجوری که الان توضیح دادی خیلی قشنگ متوجه شدم ممنونم🥲❤️

من که اینجوری خیلی قاطی میکنم توی چت یکی بخاد یادم بده کسی نیست به صورت عملی بشینه صندلی راننده برات ...

نه متاسفانه کسی نیست اگر بودن که خیلی بهتر میشد

تو گوگلم سرچ میزنم یه سری چیزا میاره که کامل نیستن

میشه بهم بگی میخوام دنده عقب برم چطور برم؟همینجوری که الان توضیح دادی خیلی قشنگ متوجه شدم ممنونم🥲❤️

ماشین ایست کاملِ

پات رو کلاج و ترمز، دنده رو میذاری رو rیا همون دنده عقب

اگه رو سراشیبی نیستی پاتو از رو ترمز برمیداری و آرو گاز میری و پاتو آروم آروم از رو کلاج بلند میکنی ؛کلاج هرگز هرگز سریع رها نکن محکم نگهش دار قشنگ با تمرکز آروم میاری بالا تا نقطه حرکت برسه و همونجوری آروم با کلاج حرکتتو کنترل میکنی،گاز هم قشنگ جون دار و ممتد نترسی هی شل گاز بدی

نه متاسفانه کسی نیست اگر بودن که خیلی بهتر میشدتو گوگلم سرچ میزنم یه سری چیزا میاره که کامل نیستن

تو اینستا خیلی راننده خانوم هستن که به صورت تصویری و خیلیییی واضح توصیح میدن

نه متاسفانه کسی نیست اگر بودن که خیلی بهتر میشدتو گوگلم سرچ میزنم یه سری چیزا میاره که کامل نیستن

تو روبیکا و شبکه های مجازی تو یوتیوب بگرد ویدیو های آموزشی زیادی هست 

قشنگ یادت میدن 

من خودم رانندگی بلدم ولی امروز اصلا حالم خوب نیست متاسفانه نمیتونم خیلی برات توضیح بدم 

بگرد داخل یوتیوب و روبیکا من خودم ویدیو های آموزشیشون به چشمم خورده

اگه وای فا داشته باشید که خیلی خوبه چون مصرف اینترنت تو روبیکا و یوتیوب بالاست و با بسته معمولی تو گوشی خیلی خرج میندازه رو دستت

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛