انيل مدیر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 231 عنوان من وحشتناك بد دلم | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 33 پست راهنماييم كنين من ادم بد دليم و فوق العاده حساس البته خودم نميدونم اسمشو بزارم بد دلي يا دقيق بودنم راه حلي داره يا نه كسي هم هست كه مثل من باشه؟شوهرم خيلي سرد شده 1396/10/22 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انيل مدیر استارتر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 231 ما هم عین خودتیم دنبال راه حل من یه راهی پیش می گیرم اونم دعا و راز و نیازه میگم خدایا من که مسئو ... بهتره درباره اين مسايل چيزي بهش نگي منم شوهرم خيلي دوسم داشت خيلي بهم احترام ميذاشت ولي اينقد بهش از اين حرفا زدم بخاطر چيزاي الكي بهش گير دادم تا سرد شد و مثل قبل تيست
مامان_ساسا_۶۸ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1705 هر موقع تصميم ميگرم كه ديكه فكر خراب نكنم بازم فايده نداره برا يه روزه دلایل خاصی هم داری واسه فکرت؟ینی چیزی دیدی؟یا چت زدی؟ Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see
انيل مدیر استارتر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 231 تو دوران بارداري افسردگي گرفتم گوشه گير شدم فكراي خراب اومد سراغم
مامان_ساسا_۶۸ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1705 تو دوران بارداري افسردگي گرفتم گوشه گير شدم فكراي خراب اومد سراغم منم ازون موقع اینجوری شدمهنوزم باهامهچون ویار شدید داشتم تا هفت ماه روزی ده بار بالا میاوردم ارتباط مون قطع شدبه همه چی شک کردم Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see