2777
2789
عنوان

توی دوراهی گیر کردم

149 بازدید | 10 پست

من ۲۱ سالمه و خانوادم توی لباس پوشیدنم خیلی نظر میدن و دخالت میکنن ( پدر و مادرم مذهبی هستن و من نه در حد اونا) ، من اون پوشش سختی که اونا تا الان بهم تحمیل کردن رو دوست ندارم اما به هیچ عنوان نظر من براشون مهم نیست و منم هر بار که باهاشون صحبت کردم ، ری اکشن زیادی نشون دادن و خستم کردن و از یه طرف دلم نمیخواد زیاد اذیت شن پ باهاشون بحث کنم 

و از طرفی دلم نمیخواد جوونیمو جوری بگذرونم که دوست ندارم  ( توی موارد دیگه هم خیلی نظراتشون رو وارد میکنن) 

چجوری بهشون بفهمونم که تصمیم گیرنده زندگی و استایلم خودمم و کمتر اذیت شن؟ 

ممنون بابت نظراتتون🌱

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با قدم های کوچیک و آهسته پیش برو

خیلی سختگیری میکنن قدم های کوچیک رو تست کردم اما هر بار واکنش زیادی نشون میدن و پشیمون میشم ولی رو دلمم نمی تونم پا بذارم 

بنظرتون چیکار کنم؟

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

خیلی سختگیری میکنن قدم های کوچیک رو تست کردم اما هر بار واکنش زیادی نشون میدن و پشیمون میشم ولی رو د ...

من فکر می کنم بهتر از چیزای خیلی کوچک شروع کنی مثلا اگه کرم دوست داری یهو یه کرم جیغ برندار برو سراغ یه خردلی/نسکافه ای ....( اینو به عنوان مثال گفتم )

بعد موقع حرف زدن به جای لعنت فرستادن به زمین و اسمون که چرا گیر این خانواده افتادم از یه کار اونا بی هوا تشکر کن آدما این روزا به شدت نیاز به حمایت و دیده شدن دارند مثلا مامان دیروز جلوی دوستام کلی پزت رو دادم گفتم عاشق اینم که خواب خوابم یهو نصف شب مامانم بیدار میشه میاد  روم پتو می ندازه/یا بابا نمی دونی اون روز که فلان چیز رو خریدی چقدر جلو ی دوستام قیافه گرفتم .......حالا که طرف مقابل ذهنش به سمت تو جلب شد میگی میشه بریم  اون مانتو نسکافه ای که خیلی وقته چشمم دنبالشه رو بخریم  

اونا هم خودشونو اذیت میکنن هم تو رو به هر حال تو حرفت به کرسی میشینه هیچ کس زیر بار حرف زور نمیره حا ...

💘 آره آره

همه یجورایی مثله توعن اما کاره خودشونو میکنن

آره واقعا خیلی زیاد دیدم 

من فکر می کنم بهتر از چیزای خیلی کوچک شروع کنی مثلا اگه کرم دوست داری یهو یه کرم جیغ برندار برو سراغ ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت💝