2777
2789
عنوان

حس میکنم نامزدم با این کارش منو جلو مامانم کوجیک میکنه😭🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 125 پست
اگه بعد رابطه نخواستت چی اگه با همین یه بار باردار شدی چی چرا خودتو ارزون میزاری دراختیارش واقعا برا ...

یعنی چی ک نخواست؟

اگ اینجوره ممکنه بعد ازدواج هم پس منو نخواد

اخه این چ فکریه؟

ارزون چیه؟ببخشید با نامزدم میخوام رابطه داشته باشم با ی پسر غریبه ک نمیشناسمش ک نمیخوام رابطه داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه دار بشی میتونی براش شناسنامه بگیری؟ فقط نگو راه جلوگیری رو بلدم چون خیلیا ناخواسته باردار ...

اولا ک خوب حواسمونو جمع میکنیم

خدایی نکرده اگه همچین اتفاقی ام افتاد سققط میکنم

اگز نه واقعا اعتقادی به این‌چیزها ندارو بدون نظر مادرت برو ...و ...هر چی شد عواقبش تنهایی بپذیر ...ک ...

من بدون اجازه مامانم همچین کاری نمیکنم..کلا مدلم اینه به زور هم شده اجازه میگیرم ولی بی خبر و اینا نمیرم

اصلا اعتقادات هیچی وقتی بالاخره نهایت دو ماه یا اصلا شیش ماه دیگه میخواید عقد کنید چرا الان میخوای ر ...

حالا اون زیاد مسئله بزرگی نیس

ولی کلا خورد تو ذوقم

من خودم ک میتونم تحمل کنم تا عقد..

ولی نامزدم میگه حتمااا میریم و صیغه هم نمیکنیم

نامزد کسیه که از لحاظ قانونی هیچ ارتباطی باهات ندارهتوی این دوره زمونه به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد هر ...

من تو کل زندگیم ی بار عاشق شدم

الانم این چیزا برام مهم نیس

اگه به هر دلیلی بهم نرسیدیم ک نمیخوام با کس دیگه ای برم تو رابطه

پس ترسی از این چیزا ندارم ک بعد پشیم ن بشم

ببین فدات شم،شما که خوب بودنشو تایید کردی،خیال منم راحت شد اینور،ولی اگر هدف ،رابطه نیست فقط،پس عشقت ...

عزیزم اون از چشماش بیشتر به من اعتماد داره..هیچوقتم انگ خراب بودن بهم نمیزنه..

چون قبل از این ک بیاد تو رابطه با من همه جوره تحقیق کرده و حالا هرروز ک از رابطمون میگذره میگه تو پاک ترین دختری..و کسی نجابت تو رو نداره

اینکه آدم واسه یه نفر تو زندگیش بی حیا باشه بنظرم اشکالی نداره

اسی همه اونایی که تو دوران دوستی یا نامزدی رابطه شون بهم میخوره ولی بهشون آسیبی رسیده اول بهم عشق و ...

مرسی ک قشنگ و با حوصله راهنمایی کردی عزیزدلم❤️

نمیدونم چرا بقیه یجوری باهام حرف زدن که انگار من دختر خرابیم و..

از همون اول یکی انقد خوب حرف میزد قانع میشدم😂❤️

جشن مفصل میخوایم بگیریم عزیزم

ن منظورم اینه ک اومدن خواستگاری بعد درمورد شیربها و مهریه صحبت کردین؟؟؟کیا بودن تو مجلس وقتی مهریه تعیین شد ؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ن منظورم اینه ک اومدن خواستگاری بعد درمورد شیربها و مهریه صحبت کردین؟؟؟کیا بودن تو مجلس وقتی مهریه ت ...

اره عزیزم

دایی های بزرگمون بودن

خاله و اینام بودن ولی از مردا فقط دایی ی

بزرگترارو گفتیم

عزیزم مگه همه اعتقاداتشون یکیه؟ما به این چیزا اعتقاد نداریم

مگه فقط بحث اعتقاده

اومدیم یهو شد 

اگه شد و باردار شدی چی

اصلا حین رابطه ی بلایی سرت اومد 

اصلا فقط پرده ات زد و دیگه نخاست

با استفاده جنسی ک ازت کرده چطور کنار میای

اون موقع خودت کوچیک کردی ک رفتی خونه خالی با ی پسر غزیبه