2777
2789

خیلی ممنون از خانم هایی ک دیروز باهام هم دردی کردن ببخشید نشد جواب تک تکتون وبدم و مثل همیشه ی عده هم حسابی زخم زبون زدن من حالم خوب نبود نتونستم جواب بدم و انقدر بهم پریدن ک دعوا شد و تاپیک و قفل کردن

ی سری سوال پرسیدین گفتم بیام جواب بدم چون هنوز نمیدونم باید چیکار کنم

من 27 سالمه شوهرم 32 سالشه جفتمون از نظر چهره خوبیم بد نیستیم فقط همسرم هیکلش خوبه و من چند سال چاق بودم همون سال 99 شروع کردم ب لاغری ی سال بعدش لاغر شدم ولی لاغری من هیچ تاثیری تو گرم شدن رابطمون نذاشت و درن هایت بهم خیانت شد

نمیدونم از کی با اون خانم در ارتباطه فقط بهم گفت نمیخوامت میتونی بمونی میتونیم بری

گفت ی خونه برات میگیرم ماشنم خودم داشتم از قبل مهریه هم قسط بندی میکنم بهت میدم

ولی من همچنان هنگم و نمیدونم باید چیکار کنم...بعد 12 سال زندگی این حق من نبود

واسه اولین بار میخوام اراده کنم و لاغرشم به قول یکی از بچه های نی نی سایت تا کی قرار این حجم از چربی و با خودم جا به جا کنم👈🏻وزن شروع 128.900💜تاریخ 99/2/77👉🏻تلاش میکنم واسه همسرم بعد 7سال خانمِ نمونه باشم تا بتونم به وظایفم عمل کنم و مهم ترینش اینکه مادر بشم🤰🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کسی که آلوده به خیانت و اینا شد پاک نمیشه بابای منم همینطوره کاریشون نمیشه کرد بزار بره خودشون پشیمون میشن کسی کسی رو بخواد با همین هیکل و قیافه میخواد منم خوستگار داشتم بهم گفت تپلی من تپل نمیخوام ولی الان یه ادم وارد زندگیم شده همه جوره باهام راه میاد

من اگر بودم نمیتونستم این همه خفت خواری تحمل کنم ولش میکردم جوری میرفتم ک حتی دقیقه ای نبینمش وکیل میگرفتم که کاری هم باشه باوکیل صحبت کنه 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفتی بچه داری ؟

نه من خیلی زود ازدواج کردم اون اوایل بچه دار نشدم بعدشم شوهرم نخواست

واسه اولین بار میخوام اراده کنم و لاغرشم به قول یکی از بچه های نی نی سایت تا کی قرار این حجم از چربی و با خودم جا به جا کنم👈🏻وزن شروع 128.900💜تاریخ 99/2/77👉🏻تلاش میکنم واسه همسرم بعد 7سال خانمِ نمونه باشم تا بتونم به وظایفم عمل کنم و مهم ترینش اینکه مادر بشم🤰🏻

جوونی و نمون به پاش

طلاق بگیر رو برو باور کن زندگی بهتری در انتظارته اونم عاقبت کارشو میبینه چون رابطه حلالی شروع نکرده و اون زنیکه میشه عین زنداییم واسه داییم

لایک نکن خواهر منننن  
مهریت چقدره؟

714

عجله نکن. درسته موضوع جنسی است ولی همه آدم ها تحت فشارهای محیطی و روانی خطا می کنند. اون آدم در یک‌جایی از زندگی می فهمه اشتباه کرده. البته علت ها خیلی هستند.  همه راهکارها را بررسی کن. حداقل چند جلسه مشاوره بگیر. اگر رفتی تو زندگی دیگه ای دوباره این اتفاق نیفتد. 

ارشد روانشناسی، رواندرمانگر، تراپیست 

شوهرت درس بشو نیس یا بمون بسوز بساز یا برو بنظرم اینکه اعتراف کرده ومهریتم میده خیلی خوبه مثل خیلی از مردا عوضی نیس یواشکی ادامه بده بدون مهریه هیچی ولت کنه شماهم انشالا بخت بهتر نصیبت میشه

ذکر یا ودو زیاد بخوون. منم دعا میکنم که ان شاءالله همسرت از اون خانم زده بشه و به زندگی با شما برگر ...

عزیزم نمیخوام برگرده چون دوباره اینکارو میکنه

من خیلی وقت بود شک کرده بودم بهش