2777
2789
عنوان

حس میکنم نامزدم با این کارش منو جلو مامانم کوجیک میکنه😭🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 125 پست

بیخیالش شو،چرا دخترامون اینطوری شدن چرا نازکش شدن،یه روز یکی پیدا میشه که عاشقته،مذهب چرا میگه صیغه،چون اینجا مشخص میشه طرف چند مرده حلاجه..اینا دنبال منفعت خودسونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نتونیم بریم مسافرت حس میکنم جلو مامانم خیلی کوچیک میشم🙁😭

حتما باید الان برین مسافرت؟ عقد کنین بعد برین عه اعصاب ادمو خورد میکنید فقط تو دوره ای فقط یه نامزدی سادست کجا پامیشی میری؟؟ تازه محرمم نیستین 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

اتفاقن نامزدت کار خوبی کرده که مخالفه. منم بودم به هیچ وجه موافقت نمی‌کردم، مگه تو مسافرت قراره چیکار کنین؟ افکار مادرت قدیمیه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

عزیزمرک بگم؟؟دنبال یه مرد چرا انقدر میدوئی التماس میکنی؟؟جای شمانامزدت و مادرش باید صحبت میکردن با م ...

دقیقا همین کارو ک گفتی کردم

با خوبی گفتم یا میشه یا اگه نشد بعد عقد میریم عجله ای نیس

ولی خودم خیلی دوس داشتم بریم بدجور خورد تو ذوقم

وا چرا اینجوری میکنی اسی

من زمانی که نامزد بودم با همسرم مامانش زنگ زد اجازه منو گرفت که یه روز ببرنم شمشک،تازه والدین همسرم و خواهرشم بودن

نه دوتایی

مامان و بابامم اجازه دادن و رفتم

چرا انقد خودتو کوچیک میکنی واسه نامزدت

اونا باید بدوان دنبالت

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خب وقتی میدونی توی خانواده همچین چیزی رسم نیس از همون اول باید پیشنهاد سفر رفتن رو قبول نمیکردی . می ...

اخه کسی دیگه به این جیزا گیر نمیده

بقیه با دوست پسرشون میرن خانواده هیجی نمیگن 

خانواده منم کلا گیر نبودن نمیدونم چرا اینجور گفت الان مامانم