2777
2789

منو نامزدم تصمیم گرفتیم بریم مسافرت

کلیییی به مامانم اصرار کردم اونم قبول نمیکرد تا انقد باهاش حرف زدم گفت به شرطی که صیغه باشین اجازه میدم

من خودم اصن خوشم نمیاد از صیغه حتی از اسمشم خوشم نمیاد..کلا ن من ن خانواده ام مذهبی نیستیم نمیدونم چرا مامانم این شزطو گذاشت😐

به نامزدم گفتم اون خیلی مخالف بود میگفت هرگز صیغه نمیکنیم این چرت و پرتا چیه و..

من بخاطر نامزدم حاضر بودم قبول کنم ولی اون هیچ جوره قبول نمیکنه😕😕😕میگه مسافرتم میریم..اخه چجوری؟

یعنی حاضر نبود بخاطر من صبغه رو قبول کنه؟هزار تا فکر اومده تو ذهنم یعنی انقدی ذوق و اشتیاق نداشت برام ک بخواد همچین چیزیو قبول کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری میکنی؟ هم صیغه زشته هم مسافرت رفتن با مردی که هنوز نسبتی باهاش نداری و تازه زورم میگه!

خودت خودتو همه جوره کوچیک میکنی نه بقیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم

رک بگم؟؟

دنبال یه مرد چرا انقدر میدوئی التماس میکنی؟؟

جای شما

نامزدت و مادرش باید صحبت میکردن با مادر شما تا راضیش کنن 

تعصبات ایرانی اگر فکر کردی مربوط به مذهبه اشتباه کردی

حالا هم به نامزدت با ناراحتی بگو

عزیزم من خیلی خوشحال میشدم بیام

منتها خب مادرم و پدرم راضی نیستن 

منم نمیام

همینطوریییی قشنگ بگو

بدون بحث و دعوا !!

چون بحث ازدواجه

سیاست حکم میکنه جلو نامزدت روی خانواده ات در نیای!!

شما احتیاجی به اجازه نداشتی راحت میتونستی بری

ولی خببب

اینجا سیاست حکم میکنه رو حرفشون حرف نزنی جلو نامزدت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب وقتی میدونی توی خانواده همچین چیزی رسم نیس از همون اول باید پیشنهاد سفر رفتن رو قبول نمیکردی . میگفتی بعد ازدواج میریم و اسم صیغه و این مسخره بازیا رو هم نمیاوردی. اصلا وجهه خوبی نداره دختر بکن بیا صیغه کنیم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.