2777
2789
عنوان

استراحت بعد زایمان

4620 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من چهاردهمش زایمان کردم از نوع سزارین، ینی نه روزه سوالم اینه شما چقد استراحت کردین بعدش؟ هنوزم ک هنوزه نمیتونم سرپا وایسم و سرم گیج میره از ی ورم مجبورم چومن خونه ی خودمم.. چیکار کنم؟:(

والا استراحت درست درمونی نکردم

و اشتباه کردم

یه بار روز دهم غش کردم از رو صندلی افتادم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا استراحت درست درمونی نکردم و اشتباه کردم یه بار روز دهم غش کردم از رو صندلی افتادم

شما بچه ی اولتون چند وقتش بود اون یکی به دنیا اومد

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم

من ۳روز خونه مامانم استراحت کردم بعد اون اومدم خونم کمک نداشتم غذا و خونه کلا با خودم بود سزارینم بود خداروشکر خوب بود

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗
شما بچه ی اولتون چند وقتش بود اون یکی به دنیا اومد

دقیقا سه سال اختلاف سن دارن

سه سال و چهار روز

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

خوب استراحت کن چون بعد از چند روز نفخ و دلپیچه و شب بیداری های بچه شروع میشه .خوب ناز کن.الان نازت خریدار داره .بعدش تو میمونی و تو.من خیلی اشتباه کردم از روز چهارم بلند شدم.خیلی

من تا روز دهم مادرم پیشم بود اونم راه میرفتم و همش نمیخوابیدم

ولی از روز ۱۱ خودم بودم و همه کارا با خودم بود

ولی خب یواش یواش انجام میدادم

کلا باید جیرای مقوی بخوری و رعایت کنی

کاچی حتما بخور با روغن حیوانی.سریع سرپا میشی و زخمت از درون جوش میخوره

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

ﻣﻦ ﺗﺎﺩﻭﻣﺎﻩ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺻﺎﻑ ﻭاﻳﺴﺘﻢ اﻳﻨﻘﺪﺭﺷﻜﻤﻢ ﺩﺭﺩﻣﻴﻜﺮﺩ اﺯﺗﺮﺳﻢ ﺩﻛﺘﺮﻡ ﻧﻤﻴﺮﻓﺘﻢ ﻫﻤﺶ ﻓﻜﺮﻣﻴﻜﺮﺩﻡ ﻳﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺗﻮﺷﻜﻤﻢ ﺟﺎﻣﻮﻧﺪﻩ ﻣﺜﻼﺗﻴﻐﻲ ﭼﻴﺰﻱ

ﺑﻌﺪﺵ ﻛﻢ ﻛﻢ ﺧﻮﺏ ﺷﺪ.ﺗﻮﺯاﻳﻤﺎﻧﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺨﺘﻲ ﻛﺸﻴﺪﻡ ﺧﻴﻠﻲ

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘