2777
2789
عنوان

امروز یه دختر چهارده ساله آورده بودن اورژانس برای زایمان 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2721 بازدید | 81 پست
خیلی از خانواده ها ازدواج و بچه دار شدن تو این سن رو افتخار میدونن

بله دقیقا واین از فرهنگ پایین اون خانواده ها میاد

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

من بیس سالم بود پسرم دنیا اومد مامانم ب دکتر خواهش کرده بود حواسش بیشتر بهم باشه گفته بود دختر من هنوز خیلی سنش کمه 

دکتر گفته بود خانوم ما اینجا دخترای دوازده ساله زایمان میکنن با قدرت بدنی بالاتر😳

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه صفر و صدی به قضیه نگاه کرد!بعضی ها بچه شونو طوری تربیت کردن ۱۵ ۱۶ سالگی کاملا آماده ازدواج هست ...

تو فکر کن اون ۱۲ساله اصلا خیلی دیگه شیطونه و به قول تو پسرا رو انگولک میکنه🫤

حالا میخوام ببینم مقدار مغز موجود در جمجمه تو چقدره که به این نتیجه رسیدی چون این ؟اینشکلیه راهش فقط ازدواجه 🫤

مثلا روانشناس ببری یا شاید طرف اصلا مشکل داره راهش اینه ازدواج کنه بچه بیاره بعدا بگه من اینو نمیخواستم ۱۲سالگی شوهرم دادن ۱۸سالگی جدا بشه ؟

اصلا چرا به این فکر نمیکنی که یه ۱۲ساله مشکلش کجاست که این شکلیه حتما یه مشکلی داره وگرنه هیچ ۱۲ساله سه تا پسر و انگولک نمیکنه در حد اغراق دو نیست چرا با مغز موجود در سرت به این فکر نمیکنی مشکل شو حل کنی نه صورت مسئله پاک گنی مثلا اون ازواج کنه خیلی ازدواجش موفق و با دوام میشه و از روی عقله ؟

سلام من ۱۹ سالمه 

از ۱۲ قرضیه جنسی بیش از حد بالا بود 

تازه اون زمان به اوج رسیدن 

من خودم به زمین می مالوندم 

۱۳ سالم شد خود ارزایی کردم 

۱۴ سالگی پوزیشن یاد گرفتم

۱۵ سالگی ایده زانا شویی میخوندم 

این ۴  سال کلی بدبختی کشیدم

تازه با هزارتا پسر رل زدنن بزار کنار 

ایا برای من مناسب نبود که ازدواج کنم تو همون سن؟ یا همین طور  بدبختی بکشم درحالی که همه هم سن سالای من ازدواج کردن تو ۱۹ سالگی معتاد اینکار بشم کیست و تنبلی بگیرم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

خدای حمایت از صیغه کودک همسری خودتی فقط چند جا دیدمت

من از هیچ کدوم از اینا دفاع نکردم 

همیشه گفتم زندگی هرکس ب خودش مربوطه 

این دفاعه !؟

بعدشم یاد ندارم درمورد صیغه نظر داده باشم 

این توهم ذهنی توعه ☺️

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝