2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا فردا برای بهزیستی و کمیته هس و نفری 500.

از جمعه تا هفته بعدش برای دهک 1 تا 3 نفری 500.

از هفته بعدترش دهک 4 تا 7 نفری 350.

روغن،برنج،ماکارونی،حبوبات،قند و شکر و مرغ و گوشت و شیرکم چرب و ماست کم چرب و پنیر سفید باید بگیرین فقط

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

تا فردا برای بهزیستی و کمیته هس و نفری 500.از جمعه تا هفته بعدش برای دهک 1 تا 3 نفری 500.از هفته بعد ...

فروشگاه ها سخت میگیرن اینجا سوپری ها به دلخواه هر بخوای میشه خرید 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
فروشگاه ها سخت میگیرن اینجا سوپری ها به دلخواه هر بخوای میشه خرید

سوپری پول مازاد میگیره ازتون.

فروشگاه اگ اینایی ک گفتم خرید کنید در نهایت 5 تا 10 هزارتومن میدین

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

اخه من با۷۰۰تومن چی میتونم بخرم بگو دیگه مسعود بگو چی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سوپری پول مازاد میگیره ازتون.فروشگاه اگ اینایی ک گفتم خرید کنید در نهایت 5 تا 10 هزارتومن میدین

یعنی چقدر ؟ مثلا برنج بخواهیم برداریم  چند تومن میدیم فروشگاه ؟

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اخه من با۷۰۰تومن چی میتونم بخرم بگو دیگه مسعود بگو چی

من ک میخوام مرغ و روغن بگیرم فقط.

چیز دیگ بکارم نمیاد

یعنی چقدر ؟ مثلا برنج بخواهیم برداریم چند تومن میدیم فروشگاه ؟

ب فروشگاه 5 هزار تومن میدی اگ فقط برنج ورداری 

من ک میخوام مرغ و روغن بگیرم فقط.چیز دیگ بکارم نمیاد

من ک مرغ روغن تازه خریدم بنظرم ی برنج بخرم بزارم توخونه😂طبیعت

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!