2777
2789

از کجا بفهمیم کدوم دهکیم

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

باید حداقل ۳قلم باشه

ن عزیز مشکلی نیس

من فروشگاه کار میکنم 

با یه قلم جنس هم رد میشه کالابرگ

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یجا خوندم باید حداقل سه قلم برداری پس درست نیست؟

فروشگاه جانبو با ی قلم جنس هم رد میشه.

اونجا کار میکنم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

اها خب افق کوروش هم جز طرح هستش؟

بله

تمامی فروشگاه های زنجیره ای

اتکا

رفاه

کوروش

جانبو

کی گفت؟فعلا ک دهک ها تغییر دادن خیلیارو بردن بالا

نه هزیزم خود رییس جمهوری و سخنگو دولت گفته لینک ش برات میفرستم  گفتن برا چی باید ب دهک بالا ک نیاز نداره بدیم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نه هزیزم خود رییس جمهوری و سخنگو دولت گفته لینک ش برات میفرستم گفتن برا چی باید ب دهک بالا ک نیاز ن ...

اخه اینا عادلانه کار نمیکنن الان میدونی چند تا از اشناهام چند تا خونه مغازه دارن اونارو گذاشتن دهک ۳؟یا ینفررماهی ۲۰۰ میلیون درآمد داره شایدم بیشتر اینا یارانه میگیرن بهتره یارانه اینا رو برای دهک پایین اضافه کنن 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اخه اینا عادلانه کار نمیکنن الان میدونی چند تا از اشناهام چند تا خونه مغازه دارن اونارو گذاشتن دهک ۳ ...

ب قران ی فامیل داریم اصلا ثروت ش نمیدونم بگم چقدر خونه باغ داره هزار متر ک اصلا توش گم میشی بعد دهک 3 زدن براش. تیلیاردر. بعد دایی من ک بازنشسته تامین اجتماعی ی پژو سال 86 داره احاره نشین دهک 10

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ب قران ی فامیل داریم اصلا ثروت ش نمیدونم بگم چقدر خونه باغ داره هزار متر ک اصلا توش گم میشی بعد دهک ...

شانسمون همیشه همراهمونه دیگه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚