2777
2789
عنوان

خواستگار

654 بازدید | 76 پست

با یکی در حال آشنایی هستم که از نظر مالی و اخلاقی خوبه ولی هیکلش خوب نیست لاغره ولی داره میره ورزش جدیدا یکم بهتره و قدش 168 هست ولی هر کاری میکنم نمیتونم تو دلم قبولش کنم ولی میگم بقیه پسرا شرایط خوبی ندارن خیلی دو دلم

قیافش اگر برات عادی نمیشه ردش کن 

از طرفی دو دوتا چهار تا کن 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر یک درصد دلت باهاش نیست ولش کن 

ببین زن اگر طرفشو دوس داشته باشه بخاطرش هررر چیزیو تحمل میکنه ،زندگی همش خوشی نیست 

نذار این حس تا ابد باهات بمونه که میتونستی یکیو انتخاب کنی از این بهترر ولی نکردی

همون مالی و اخلاقی مهمه هیکل و ظاهر مفت نمی ارزه

من الان شوهرم مث مدلهاس زیبا و خوشتیپ و خوش هیکل

ولی اون دو گزینه ی دیگه رو که خواستگار شما داره این نداره

خیلی در عذابم و ظاهرش هیچ گلی بسرم نزد قیافه خوب مرد برا زن مایه دردسره و بس

اگه به دلت نیست هرگز خوب نمیشه این حست همیشه با دیگران مقایسه اش میکنی قد و هیکلشو

آره چند روز پیش رفتم بیرون پسرای خوشتیپ دیدم تو چت کلا باهاش بد بودم هی میگفت چت شده

اگر با چهره اش مشکلی نداری و فقط لاغریشه حله

شوهر منم روز اول که دیدمش با قد 175 فقط 57 کیلو بود طفلکی چون سخت کار میکرد از مادرش هم دور بود و خوب غذا نمیخورد

الان بعد سه سال نزدیک 75 کیلو و چاق شده

چاق که نه پر شده و خیلی هم خوب به نظر میرسه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

آره چند روز پیش رفتم بیرون پسرای خوشتیپ دیدم تو چت کلا باهاش بد بودم هی میگفت چت شده

خب شما کلا برات ازدواج زوده

هنوز به بلوغ فکری نرسیدی که این رفتارو با طرف داری

فعلا ازدواج نکن برو مشاوره

اگر یک درصد دلت باهاش نیست ولش کن ببین زن اگر طرفشو دوس داشته باشه بخاطرش هررر چیزیو تحمل میکنه ،زند ...

قبلا یه خواستگار داشتم قیافش به دلم نشسته بود با همه نداریش کنار اومدم ولی اون سر یه موضوعی سریع تموم کرد اخلاقش یجوری بود

اگر با چهره اش مشکلی نداری و فقط لاغریشه حلهشوهر منم روز اول که دیدمش با قد 175 فقط 57 کیلو بود طفلک ...

دوست داشتم مثل بقیه پسرا باشه آخه 60کیلوعه من 62 یکم یحوریم 

قبلا یه خواستگار داشتم قیافش به دلم نشسته بود با همه نداریش کنار اومدم ولی اون سر یه موضوعی سریع تمو ...

خوشگلا مغرورن دیگه اخلاق درست حسابی ندارن بایداز مرد خوش قیافه دوری کرد والا 

حیف دیر فهمیدم منم خیلی ظاهربین بودم و چون عاشق ظاهر شوهرم شدم ایرادای دیگش بچشمم نیومد

ولی اشتباهه کاملا

بحث یک عمر زندگیه و چیزی که آرام برات میاره فقط اخلاق و شرایط مالیه