2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 76 پست
خوشگلا مغرورن دیگه اخلاق درست حسابی ندارن بایداز مرد خوش قیافه دوری کرد والا حیف دیر فهمیدم منم خیلی ...

میترسم همیشه مقایسش کنم دوستم داره به خانوادشم نشون داده عکسمو

خب شما کلا برات ازدواج زودههنوز به بلوغ فکری نرسیدی که این رفتارو با طرف داریفعلا ازدواج نکن برو مشا ...

ربطی به بلوغ فکری نداره اگه کسی به دل نمیشینه حتی با شرایط خوب دست خود آدم نیست دیگه باید ردش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به بلوغ فکری نداره اگه کسی به دل نمیشینه حتی با شرایط خوب دست خود آدم نیست دیگه باید ردش کرد

خیلی دو دلم دیت آخر که رفتیم خوشم اومد بعد هی مقایسش میکنم دوباره پشیمون میشم

اینکه با ایشون میره میاد بعد بخاطر ظاهرش باهاش بداخلاقی میکنه و هنوز قدرت تصمیم گیری نداره صد در صد نیاز به مشاوره داره هنوز شناختش از خودش هم کمه که بلاتکلیفه.

میترسم همیشه مقایسش کنم دوستم داره به خانوادشم نشون داده عکسمو

اگر برات الان ظاهرش قابل تحمله بعدا بهتر میشه بمرور

اما اگر ظاهر برات خیلی مهمه بدون ریسکش بالاس کسایی که ظاهر خوب دارن معمولا خودشیفته ان و زیاد برا زنشون ارزش قائل نیستن. چون همه جا همه چشمها دنبالشونه و خودباوری بیش از حدشون توی رابطه طرف رو زجر میده

اگر برات الان ظاهرش قابل تحمله بعدا بهتر میشه بمروراما اگر ظاهر برات خیلی مهمه بدون ریسکش بالاس کسای ...

ظاهرش آره کنار اومدم مشکلم هیکلشه کمرش یه ذره هست پاهاش لاغره جثش کوچیکه و ببخشیدا در مورد سایزش هم پرسیدم میگه کوچیکه