2777
2789
عنوان

کیک تولد خونگی کیلویی چنده

175 بازدید | 12 پست

الان کیلویی چنده؟

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشگلممم نی‌نی نازت بدنیا اومد؟؟

حالت خوبه؟💗😍

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
خوشگلممم نی‌نی نازت بدنیا اومد؟؟حالت خوبه؟💗😍

آره عزیزدلم یه ماهشه الان🥹

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
آره عزیزدلم یه ماهشه الان🥹

ای جووونمم بسلامتی😍😍😍

ایشالله قدمش پر خیر برکت باشه 🥹🥹🥹

دستای کوچولوشو ماچ کن از طرف من❤️💋

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
ای جووونمم بسلامتی😍😍😍ایشالله قدمش پر خیر برکت باشه 🥹🥹🥹دستای کوچولوشو ماچ کن از طرف من❤️💋

قربونت برم من چشم حتما🥰

ایشالا عروسیت قشنگم😍