2777
2789

قبل از مادر شدن، فکر می‌کردم با اومدن بچه، همه‌چیز قشنگ و رویایی می‌شه! اما بعدش فهمیدم که چقدر زندگی تغییر می‌کنه! 😶 خواب کم، مسئولیت‌های جدید، تغییرات بدنی و حتی فاصله از دوستان باعث شد یه حس عجیبی داشته باشم، انگار دیگه اون آدم قبل نیستم. گاهی دلم برای خودِ قبلیم تنگ می‌شه، برای روزایی که بیشتر وقت برای خودم داشتم. شما چطور؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خب زندگی در تمام ابعادش تغییر میکنه ولی سعی کن خودت و از یاد نبری از بقیه کمک بگیر لازم نیست مادر ایده آل باشی و همه کارارو خودت تنهایی انجام بدی،و از بچت لذت ببر دوران کودکی خیلی کوتاهه و بعدا خیلی یاد شیرین کاریاش مییوفتی.

من بخاطر این تغییرات افسردگی شدید گرفتم که الانم هنوز آثارش هست و حتی تا پای طلاق رفتم.

عاشق بچمم براش میمیرم ولی دلم خودمو میخواد اون هیکل بی نقص اون رابطه های عاشقانه با شوهرم فیلم دیدن های نصف شب 

خواب راحت

همشونو دیگه ندارم

منم همینطور

ولی الان ی عده میان میگن با بچه زندگی بهشت میشه

بچه خوبه اما دیگه هیچ جا نمیتونی بری حتی غذا درس نمیتونی بخوری ارایشگاه باید یه نفر رو خواهش کنی بچه رو بگیره بری 

توماشین نمیشه آهنگ گوش کنی

همش خسته ای 

خوابت ب خواب اون وصله 

و اینکه همش نگران بچه ای

این احساست طبیعیه و با بزرگتر شدن و مستقل شدن بچه به تدریج از بین میره . مثلا سه سالگی به بعد . خیلی راحت‌تر میتونی باهاش بری بازار بری پیش دوستات . اما قبلش مخصوصا سال اول تولدش خیلییی سخته . من تجربه دو تا بچه دارم همینجور بوده 

برای اینکه بعد بچه همه چیز حول اون میچرخه ...کلا زندگی بعد بچه تغییر میکنه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.