2777
2789

دخکر ۲۲ کیلو هست دکتر گفته ۱۲ ساعتی ۷.۵ سی سی زیاد نیس؟ کسی جدیدا دکتر نبوده؟  اینجوری شیشه ش به زور ۴ روز دووم بیاره

مشکلش چیه؟

خیلی قوی هست 

دکترت مطمین هست؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن از مطب بپرس

دوز مصرف برای هر مشکل متفاوته 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

چ ربطی داره دختر منم همین بود آنتی بیوتیکه دیگه دورش ۷ روزه معمولا دو شیشه میدن 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
چ ربطی داره دختر منم همین بود آنتی بیوتیکه دیگه دورش ۷ روزه معمولا دو شیشه میدن

دو شیشه؟؟!!

تا حالا هیچوقت دو تا شیشه انتی بیوتیک دکتر برا بچه هام تجویزی نکرده☹️

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

۱ماه پیش برای پسرم که ۲۱کیلو دکتر همین آموکسی کلاوداده بود ولی ۱۲ ساعت ۵ سی سی گفته بود برای عفونت گلو وگوش بود

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

دو شیشه؟؟!!تا حالا هیچوقت دو تا شیشه انتی بیوتیک دکتر برا بچه هام تجویزی نکرده☹️

دو تا شیشه خیر اما وقتی دکتر ۷ سی سی میگه قطعا یه شیشه کفایت نمیکنه شیشه دوم اندازه روزاست عفونت باید دورش تکمیل شد ک اغلب ۷ روزه

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید