2777
2789
عنوان

پریودی هام 5 روزه

50 بازدید | 3 پست

بعد الان دو روزه همش حس میکنم بیشتز میشه 😐چون همش به فکر اینم بیشتز نشه ماه رمضون نگیرم 

همیشه 5 روزه یعنی بیشتز نمیشه بین 4_5

ممکنه بیشتز شه؟ 

سه شنبه پریود شدم ولی از پنجشنبه اش دل درد داشتم ولی اون فکنم چون عضلم گرفته بود 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

وای منم همیشه سر موقع پریود میشم

امروز روزه نگرفتم که پریود بشم

الان کمر درد گرفتم ولی خون نمیاد

نمیدونم چه کنم

اسی همش از استرسه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

وای منم همیشه سر موقع پریود میشمامروز روزه نگرفتم که پریود بشمالان کمر درد گرفتم ولی خون نمیادنمیدون ...

بنطر تو چون ماه رمضون دوس دارم اینطوری فک میکنم ک بیشتز میشه؟ همیشه 5 روزه خدایا تر خدا بیشتز نشه 

استرس نداشته باش جوندلم

میگن زرد چوبه و آب باعث پریودی میشه بخور 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطر تو چون ماه رمضون دوس دارم اینطوری فک میکنم ک بیشتز میشه؟ همیشه 5 روزه خدایا تر خدا بیشتز نشه اس ...

میخورم الان با زعفرون

ولی شانسو ببین ها تو

من سقطم کردم خونریزیم داشتم بازم سر وقت پریود شدم😳😑

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم