2777
2789
عنوان

از اون همه عشق و علاقه بین من و شوهرم فقط یه مشت خاکستر باقی مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 61 پست
رابطه ما یه جوری بود که حتی خواهرش حسودی میکرد و میگفت که من برادرشو جادو کردم اینقدر به حرف من گوش ...

اگه اجی اشتباهی یا چیزی بینتون پیش اومده درستش کن یا با حرف با مشاوره اینا ما نمی‌توانیم اینجا قضاوت کنیم خودت میدونی چی به سر زندگیت اومده از همون راه باید درستش کنی گاهی بعضی وقتا رفتن بهتر از موندنه اگه نمیتونی درستش کنی یا باهات راه نمیاد جداشو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوای زن وشوهری همیشه بوده و هستابلهانه هست که باور کنی و کینه کنیبرو آشتی کن یادتون میره

دوهفته پیش تولدش بود به اصرار دخترم براش کیک گرفتم ارایش کردم لباسای خوشگل پوشیدم بهش تبریک گفتم اصلا جواب نداد گفت اشتی نمیکنم برو اونور حوصلتو ندارم قهریمون بهتره و... خلاصه خییلی دلمو شکست ،منم قسم خوردم هیچوقت نزدیکش نمیشم

هیچ اتفاقی یهو رخ نمیده

دلیل اصلی رفیق باز شدنش میشه از خانواده دور بودن باشه از تنهایی به کسایی پناه برد که آدمهای درستی نبودن و همسرت هم جنبه اش رو نداشت که تاثیر نگیره ازشون متاسفانه

برید مشاوره و نزارید دشمن شاد بشین برای برگشت رابطه‌تون زحمت بکشین چون برای به هم رسیدنتون زحمت کشیدین الکی الکی اسم طلاق عاطفی رو نیارید دوتایی تلاش کنید انشالله که درست میشه همه چی

دوهفته پیش تولدش بود به اصرار دخترم براش کیک گرفتم ارایش کردم لباسای خوشگل پوشیدم بهش تبریک گفتم اصل ...

قسم نخور  

اوضاع اقتصادی خرابه مردها حالشون خوب نیست

کافیه صبر و تحمل رو ببری بالا

بی خیالی خیلی خوبه

به وقتش خودش میاد جلو باهات گرم میگیره دوباره

از ناراحتی هات به دوستات و خانواده ات نگو

کافیه تو دلت شوهرت و دوست داشته باشی

دشمنش نباش حتی تو دلت

انرژی مثبت بهش بده با سکوت

خوش اخلاق و مهربون باش با خودت و با بچه ات

صبر کن خودش میاد جلو

اگه اجی اشتباهی یا چیزی بینتون پیش اومده درستش کن یا با حرف با مشاوره اینا ما نمی‌توانیم اینجا قضاوت ...

خانواده ام به هیچ عنوان حامی نیستن ،چون دختر به دختر کردیم ،یعنی خواهر شوهرم زن داداشم هست ،اونا یه مدت اختلاف داشتن با داداشم تا پای طلاقم رفتن بابام از لج اونا به من گفت تو هم بیا قهر بیا طلاق بگیر ،،منه احمق تو روی بابام موندم بخاطر شوهرم گفتم من دوسش دارم زندگیمو دوس دارم،، از اونطرفم خانواده شوهرم بهش گفته بودن تو هم جدا شو اونم گفته بود من زنمو دوس دارم یه تار موشو به عالم نمیدم ،خونمونو جا ب جا کردیم اومدیم یه شهر دور از همه ..

حالا بنظرت من الان بگم میخوام جدا شم خانواده ام چی میگن؟؟ 

قسم نخور اوضاع اقتصادی خرابه مردها حالشون خوب نیستکافیه صبر و تحمل رو ببری بالابی خیالی خیلی خوبهبه ...

دیگه خسته شدم 😭😭😭 اگر از اول اختلاف داشتیم میگفتم خب طبیعیه عادت دارم اما ما زندگیمون تو فامیل زبانزد بود ،همه احسنت میگفتن که ما به حرف خانواده هامون گوش نکردیم و راهمونو جدا کردیم 

خانواده ام به هیچ عنوان حامی نیستن ،چون دختر به دختر کردیم ،یعنی خواهر شوهرم زن داداشم هست ،اونا یه ...

اینکه اپن لحظه ازش دفاع کردی خوب بوده ولی خوب الان این رفتارش که باتو داره حتما ی جایی فشار روحی روشه هیچی نمیگه دلیل این دور گرفتنا اصلا رابطه جنسی داریم باهم 

خانواده ام به هیچ عنوان حامی نیستن ،چون دختر به دختر کردیم ،یعنی خواهر شوهرم زن داداشم هست ،اونا یه ...

یعنی برادرتون و خانمش طلاق گرفتن؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍