2777
2789
عنوان

تلویزیون اسنوا یا ال جی

295 بازدید | 17 پست

دم عیدی اومدم تلویزیون خودمون رو دیوار فروختم یه آشنایی بندر داشتیم یه ۶۵ اینچ ال جی از بندر سفارش دادیم شوهرم یه روز اومد خونه گفت اسنوا یه طرح اقساط گزاشته بیا بریم یه ال ای دی ۵۵ برا اتاق خواب سفارش بدیم رفتیم نمایندگی گفت چک جدید میخواد و چک ما رو قبول نمیکنه دیگه من که جو گرفته بودم دیدم میگه اگه نقد خرید کنید تا یک ماه اگه محصول رو نخواستی میتونید برگردانید منم گفتم بخر اگه نخواستیم برمیگردونیم 

حالا آوردن برامون ما حواسمون نبوده که ریسور سر خودش نداره و نسبت به ال جی کیفیتش کمتره می‌خوایم مرجوع کنیم ۴ تومان بزاریم روش یه ال جی بخریم آخه اینه ۳۳ پول دادیم ال جی ۳۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال جی بخر اصلا شک نکن

نسبت به هم قابل مقایسه نیستن 

هم کیفیت هم کاربردی

ال جی قشنگ تا چند سال به روز هست 

ولی اسنوا نه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

این ۴ تومن هیچی نیست بخدا.

تلویزیون عمری بخر 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

عزیزم ال‌جی ۴ تومن گرون تر همون اسنواس

فقط برندش رو خودشون عوض کرون

ال‌جی اصل ک پیدا کردنش خیلی سخته، این اختلاف قیمتی ک شما میگی هم قطعا ال‌جی اصل نبست

پس فرقی نداره کدومو برداری

مبارکت باشه❤️

این قیمت ال جی اصل که نیست

ولی حالا دلت راضی نیست همون ال جی بردار

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ال‌جی اصل 65اینچوبهتون 37میدن ؟بااین وضعیت دلار قیمت ال جی خیلی بالاتره به شما ال جی مونتاژی میدن بعدشما مگراتاق خوابت چندمتره براش 55اینچ خریدی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسی ۶۵ کیو اچ دی اسنوا الان ۸۰ تومنه بعد الجی ۳۷ فنچ رو تو قالب قناری بلکه کاسکو دارن بهت میندازن

اره واقعا 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖