2777
2789
عنوان

چهل روز از زایمانم گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای خواهر تو دوران بارداریم همینو گفتم یه چیزی گفت که تا زنده هستم یادم نمیره از اون روز به بعد یه آ ...

پس هیچی فک‌کردم حرف حالیشه اگه اینطوره که از اون مردای بی درکه 

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

ممنون خواهرم . انشاالله هرچی که از خدا بخوای بهت بده خدا خودش به حق آیت ماه عزیز دامنتو سبز کنه.خی ...

معلوم نیس چکاربا غذاهامون کردن که مردا اینقدرسردشدن، مشکل منم همینه،بعد۱۳سال به این نتیجه رسیدم که مشکل هرکس یه چیزه

۷۵.۹۲۸۰

اوایل اش همینه صبر کن ی دو ماهی بگذره مثل قبل میشین الان خودتم افسردگی بعد زایمان داری بیشتر از حرکاتش ناراحت میشی

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

اوووه کجای کاری من تا قبل طلاقم ۸سال اصلا رابطه نداشتیم

وای راست میگی؟ دراین حد سرد بود؟چه بد

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

قبل بارداری هم سرد مزاج بود؟همسر من خیلی گرم بود ولی تو کل دوران بارداری اصلا طرفم نیومد بعد زایمان ...

اره،باز قبلا یکم بهتر بود ولی همیشه سر این موضوع دعوا مرافه داریم به اون باشه ماهی یه بارم نمیخواد 

کاش حالا بوس وبغل و ابراز احساسات داشت بخدا که رابطه نمیخواستم

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

چطور موندی

با بدبختی داشتم روانی میشدم دو تا بچه داشتم من انقدر گرم مزاجم که خودم از دست خودم کلافه میشم موندم چجور طاقت اوردم اونهمه سالو ولی شکر خدا تموم شد

کاربری پنجممه. از سال ۹۰ عضو بودم ولی پاکشون کردم 

عزیزم مبارکت باشه خودت چی خودتم چیزی نگفتی بهش؟گاهی وقتا مردا از پسربچه ها هم بچه تر میشن،خودتم الان ...

حس می‌کنم واقعا مشکل داره چون احساس میکنم خودشم بابتش ناراحته ودست خودش نیست نمیخوام هیچ جوره ازش اسمی ببرم 

امروز رفتم حموم بعدش حسابی به خودم رسیدم رفتیم شام خونه پدرم برگشتیم گفت خیلی خسته ام وخوابید همیشه همینه انگار نه انگار 

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

کلا عین یه لامپ خاموش شد هیچ راهیم نداشت

چندسالتونه؟ میگفتی خب تو که ابنقدر سرد بودی چرا ازدواج کردی والله .یکی دیگه رو بدبخت کردی؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.